Divat

Dóra bemutatott

4841

Abodi Dóráról először az év elején olvashattatok, akkor számoltunk be ugyanis a fiatal tervezőlány 2009/2010-es őszi-téli kollekciójáról. Dóra a Modart Francia Divatiskola frissen végzett hallgatója, és ő az egyetlen hazai tervező, aki a New York Fashion Week ideje alatt a Nagy Almában mutatta be 2010-es tavasz-nyári kollekcióját. A showra szeptember 16-án a National Bohemian Hall dísztermében került sor a NOLCHA Fashion Week keretén belül. A Nolcha fiatal, független divattervezőket támogat, és Dóra is meghívást kapott a 2009-es bemutatósorozatra.

A kollekció

A Dora Abodi márka 2010-es kollekciója púderszínű szetteket tartalmaz, és az unalmas, merev formák helyett lágy vonalakkal, fodrokkal készültek a ruhák. Az inspirációt a kétarcú szerelem adta, a finom testszínű árnyalatok a meztelenségre, a testi szerelemre és vágyra utalnak, míg az arany és ezüst egy kis csillogást visz az öltözékekbe. Ahogyan Abodi Dóra kollekcióinál már megszokhattuk a ruhákhoz különleges táskák is készülnek, ezúttal sem volt ez másképp, a formákat játékosan értelmezte újra a tervező.

Képek Abodi Dóra bemutatójáról itt!

A bemutató sikerét bizonyítja, hogy számos stylist a show után a backstage-ben is megtekintette a kollekciót. Gratulálunk Dóra sikeréhez, és szorítunk neki a következőkben is! A képes galéria mellett a showról készült videót is megnézhetitek!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások