Étel+Ital

Revolvert a szájhoz!

4821

Pedro Almodóvar ezúttal nemcsak filmet hanem illy kávéscsészéket is készített. A világhírű kávé illy Art Collection néven  minden évben új, művészek által dekorált csészesorozatokat készít, melynek legújabb, Almodóvár tervezte darabjai már előrendelhetők az illy Espresso Webshop-ban. Érdemes sietni, mert a kollekció csak korlátozott számban lesz kapható, várhatóan novemberben érkezik. 

A kollekció a rendező legújabb, nálunk is látható, Megtört ölelések című filmjéhez kapcsolódik, melynek sztárja Almodóvar világszerte népszerű múzsája Penélope Cruz. A szeptember végi premiertől október 20-ig nyereményjáték is kapcsolódik a filmhez. A Corvin, Puskin, Művész mozikban a filmre váltott jeggyel csészék, egy illy Francis Francis X7 kávégép és kétszemélyes vacsora is nyerhető az óbudai Pastrami étterembe.  

A számozott, limitált kiszerelésű csészekollekció az illy egyik eddigi legextravagánsabb kollekciója.  A jellegzetes formájú illy csészéken  Penelope Cruz, és a rendező korábbi filmjeit idéző díszítések láthatók. A Rosenthal porcelánból készült eszpresszó és cappuccino csészék az illy-től megszokott gyönyörű díszcsomagolásban kerülnek forgalomba. Ha megelégszel az egyszerűbb változattal is, az espressoshop.hu oldalon díszcsomagolás és dekorált tányér nélküli, számozatlan darabok is kaphatók már az Almodóvar csészékből. 

A film kötelező, a kávé finom, a csészék szépek... a kávéfőző meg álmaim netovábbja!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások