Divat

Milánóból jelentjük

4807

Először New Yorkból jelentettünk, majd a londoni fashion weekről és az ott felvonuló modellekről írtunk, most pedig a Milánói showkról állítottunk össze egy anyagot.

Az olasz tervezőpáros D&G vonala harcias amazonokat és cowgirl-öket küldött a kifutóra, míg a Dolce & Gabbana név alatt futó kollekció esetében csupa csipke szetteket láthattunk.

A kanadiai ikrek, a Dsquared2 tervezői hűek maradtak önmagukhoz, és most is elég laza, sportos, fiatalos és megdöbbentő kreációkkal rukkolt elő, nekem nagyon bejön a narancssárga kukás nadrág, bár a horgász sapka már kevésbé (10-es kép).

Armani Emporio Armani kollekciója nagyon színesre és harsányra sikeredett a sok narancssárga (akárcsak a Dsquared szettjei esetében) és élénk kék párosítással, de a szabásvonal visszafogott, és a mintákat is mellőzte a tervező, így kizárt hogy bárki is közönségesnek hasson ezekben az outfittekben.

Nézd meg a 2010-es tavasz-nyári Milánóban felvonultatott kollekciókat!

Az Emperio Armanihoz hasonlóan a tervező Giorgio Armani vonalát is a kék uralta, de egy sokkal visszafogottabb tónusértékben, megőrizve így a klasszikus Armani eleganciát.

A Lady Gagás kapucni, harisnya és dressz párosítások több márkánál is megjelentek, az előző galériában például a Anteprima, a másodikban pedig a Gucci és a Mila Schon kollekciójában.

Ha a Dolce és Gabbana a cowgirl-ök öltözetéből inspirálódott, akkor a Marni tervezője valószínű a kalózok ruháiból merítkezett. Így kerültek vastag csíkos leggings-ek a modellekre, a fejükre pedig kalózos kendő.

A második galériából az abszolút kedvencünk a katonai stílus ihlette Salvatore Ferragamo nadrágok. A Versace ház 2010-re is istennőnek öltöztet minden nőt, lenge, áttetsző anyagból készült hosszú ruhákat viseltek a modellek.

Nézd meg a 2010-es tavasz-nyári Milánóban felvonultatott kollekciókat!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások