Szépség

Engedd közel a buzogányt!

4809

Szinte már unalomig ragoztuk, hogy a szempillaspirál az egyetlen olyan smink kellék, ami nélkül bár lehet létezni, csak épp nem érdemes. Chanel azt mondta, hogy "Az a nő, aki nem visel parfümöt, annak nincs jövője", én szívem szerint a parfüm mellett, a szempillaspirált is a siker egyik zálogaként könyvelném el.

Mivel ez az a termék, amit a leggyakrabban használunk, épp ezért gyorsan fogy. Semmi meglepő nincs azon, ha akad nő, aki a szempillaspirált is a tusfürdőhöz hasonlóan a gyorsan forgó fogyasztási cikkek között jegyzi. Igen ám, de olyan nehéz megtalálni az igazit, mert vagy a festék rossz minőségű, vagy a kefe silány. Részemről én az utóbbi tökéletességére esküszöm, épp ezért konfrontálódtam már oly sokszor a drogériák biztonsági őreivel: "Neee próbálgassa a terméket!" Ilyenkor magyarázd ez az uniformisba bújtatott tipikus pasinak, hogy miért is fontos, hogy a spirál keféje megfelelő formájú legyen. Az utóbbi évek stagnáló trendje, a könnyen mozgatható gumis kefével ellátott spirál volt. Ebből is van kismillió forma és kivitelezés, az óriásitól, az egészen a lapított, apró szálú fésűig. Sosem rajongtam ezért az innovációért, mert akárhányszor húztam ki a tubusból az efféle kefét, az esetek kilencven kilenc százalékában csomókban állt rajta a festék. Most viszont belefutottam egy olyan megoldásba, ami sokkal jobbnak tűnik mint az eddigiek. Mint tudjuk, a Givenchy márka ruhákon túl kozmetikumokat is forgalmaz, sőt ennek az írásnak apropóját is az egyik kozmetikumuk adja. Legújabb szempillaspiráljuk a Phenomen'eyes Effet Extension nevet viseli és hát nomen est omen alapon valóban rendkívüli, hiszen a keféje gömb alakú, sőt a sörtéknek hála úgy néz ki mint egy mini buzogány.

Elsőre elég bizarr látványt nyújt a cucc, hiszen nem könnyű elképzelni, hogy akár még rendeltetésszerű használatra is alkalmas. A szkeptikusok külön videóban  tájékozódhatnak. Akik már most izgulnak, azok jól figyeljenek, mert a spéci spirál fő előnye, hogy akárhogy forgathatod, mindenképp tudsz vele dolgozni. Biztosan ti is tapasztaltátok már, hogy a belső szemzug pilláihoz nagyon nehéz hozzáférni, hiszen rövidek is, rossz helyen is vannak, így próbálkozásaink gyakran csúfos bőgésbe torkollanak, hiszen szemgolyónk csak ritkán tolerálja a spirálkefe közelségét. Az újszerű spirállal ez is könnyen megoldható, sőt ha igazán turbó hatást szeretnénk, akkor a festék felvitele után (!!!) szempillagöndörítővel növeljük igazán óriásira a szemeinket. Na, tetszik?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások