Divat

Farmering

4781

Vasárnap függönyanyag beszerzés közben természetesen még arra is volt időm, hogy bekukkantsak a H&M-be, és persze megint olyat láttam, amit muszáj kitárgyalnunk.

Szóval arról már számtalanszor írtunk, hogy itt van a nyolcvanas évek retro korszaka, de azt senki nem hitte volna, hogy a nyolcvanas évek végén, a kilencvenes évek elején trendi farmering is visszatér. Pedig de! A H&M polcai ugyanis tele vannak férfi szabású farmerből készült ingekkel, még csak a formát sem modernizálták, meghagyták úgy, ahogy volt. Ezt én azért kicsit furának tartom, hiszen általában a szabás kicsi változtatásával nagyon is maivá lehet tenni egy ruhadarabot.

Farmeringek itt!

A bő szabású ingek leggingszel vagy skinny nadrággal viselve a legdivatosabbak, persze szigorúan egy övvel megspékelve, hogy semmiképpen nem hassunk időutazónak.

Ebben a trendben is ugyanaz a szuper, mint az egyenes zakók divatjában: nem kell kiadni több ezer forintot egy új darabért, hanem elég csak benyúlni anyu, a nagynéni vagy a nővér szekrényének azon részébe, ahol a farmeringek eddig aludták csipkerózsika álmukat.

A street fashion oldalakon fel-felbukknnak faremringek (itt, itt, itt és itt), de biztosak vagyunk benne, hogy a következő szezonban még többen viselkik majd, hiszen az olasz tervezőpáros, Dolce & Gabbana is farmeringeket álmodott meg, a 2010-es tavaszányári szezonra.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások