Divat

New Yorkból jelentjük

4767

Szeptember 10-17-e között felbolydult New York-i divat elit, sőt még Európából is oda áramlott az összes fashionist-a. Nem véletlenül, hiszen ekkor került megrendezésre a szokásos divathét, ami a következő év tavasz-nyári trendjeit. Ez a divatélet legfontosabb időszaka, épp ezért az amerikai Vogue főszerkesztője a divat januárjának nevezi a szeptembert.

Bár még messze van a következő perzselő nyár, így ráérünk még tájékozódni a következő trendeket illetően. Ha majd kezd oszlani a köd a 2009/2010 ősz-tél körül elkezdhetünk örülni, és persze mélyebben feltérképezni a trendeket, de azért most sem árt körbenézni ki mivel készül 2010 nyarára. Készítettünk egy galériányi válogatást a tervezők igazán különleges darabjaiból, nehogy lemaradjatok!

Képek a New York-i Fashion Weekről!

Sokszor a kifutó mögötti élet ezerszer izgalmasabb, mint maga a show. Összeszedtünk néhány backstage-ben készült képet, a lökőizmos fiú a kedvencünk, azokért az izmocskákért már megérné meghívást kapni egyszer egy fashion weekre.

Néhány kép a backstage-ből!

Természetesen nem feledkezhetünk meg az idei New York-i Fahsion Week számunkra legfontosabb eseményéről sem. Hogy mi volt az? A USE, a Je Suis Belle és Anh Tuan a helyszínek közelében, a bemutatók alatt nyilvános, utcai fotózást tartottak.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások