Divat

Lődd be magad Drew Barrymore-ral!

4726

Mai stílusikonunk öltözködésén látszik, hogy mára már lehiggadt, így ruhatára is egyre szofisztikáltabb. De nézzük az állításokat, vajon te őt követed?

1. Szereted a nőies szetteket, amik kihangsúlyozzák az alakodat.

2. Hajszínedet a szőke, világosbarna és vörös tónusok között váltogatod.

3. Kedveled a karakteres ékszereket.

4. Szeretsz hangsúlyosan ölt9zködni: ha olyan kedved van egy húszas évek béli nőnek öltözöl, máskor pedig szexszimbólumnak.

5. Ruháidra az egyszerűség jellemzi, ritkán veszel fel túlcsicsázott darabokat.

Képek Drew Barrymoreról itt!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem más mint a színésznő, aki a mai napig a legfiatalabb Golden Globe-ra jelölt sztár címét tudhatja magáénak, ő nem más, mint Drew Barrymore. A fiatal sztár élete nem volt mindig ennyire kiegyensúlyozott, nem véletlenül került be a padlóra került hírességekről szóló cikkünkbe. Drew mára már felnőtt, életmódot váltott, és ez kifinomult, nőies stílusán is jól látható. Érdemes tőle tanulni!

Drew Barrymore 1975-ben született Los Angelesben. Családja több generációs színész família, anyja a magyar származású Makó Ildikó, édesapja John Drew Barrymore. Színész felmenőinek köszönhetően, Drew már korán a képernyőre került: még egy éves sem volt, amikor egy televízió reklámban láthatták a nézők. Később keresztapja, Steven Spielberg (a keresztanyja Sophia Loren) beválogatta az E.T.- a földönkívüli című filmbe, ami meghozta a világsikert az akkor még gyerek Drewnak. A népszerűség következtében hamar belekóstolhatott a sztárok pörgő életmódjába, tizenkét évesen már partyról partyra járt, drogozott és ivott is. Kétszer volt férjnél, egy évig volt Jeremy Thomas és szintén egy évig Tom Green felesége volt. A biszexualitását nyíltan hangoztató lány állítólag még Courtney Love-val is volt viszonya. Az E.T. óta számos filmben játszott, mint például a Charlie angyalaiban, a Mindörökké Batmanben vagy a Jószomszédi iszonyban. Ma már a színészkedés mellett producerként is tevékenykedik.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások