Divat

Lődd be magad Drew Barrymore-ral!

4726

Mai stílusikonunk öltözködésén látszik, hogy mára már lehiggadt, így ruhatára is egyre szofisztikáltabb. De nézzük az állításokat, vajon te őt követed?

1. Szereted a nőies szetteket, amik kihangsúlyozzák az alakodat.

2. Hajszínedet a szőke, világosbarna és vörös tónusok között váltogatod.

3. Kedveled a karakteres ékszereket.

4. Szeretsz hangsúlyosan ölt9zködni: ha olyan kedved van egy húszas évek béli nőnek öltözöl, máskor pedig szexszimbólumnak.

5. Ruháidra az egyszerűség jellemzi, ritkán veszel fel túlcsicsázott darabokat.

Képek Drew Barrymoreról itt!

Ki is mai stílusikonunk?

Mai stílusikonunk nem más mint a színésznő, aki a mai napig a legfiatalabb Golden Globe-ra jelölt sztár címét tudhatja magáénak, ő nem más, mint Drew Barrymore. A fiatal sztár élete nem volt mindig ennyire kiegyensúlyozott, nem véletlenül került be a padlóra került hírességekről szóló cikkünkbe. Drew mára már felnőtt, életmódot váltott, és ez kifinomult, nőies stílusán is jól látható. Érdemes tőle tanulni!

Drew Barrymore 1975-ben született Los Angelesben. Családja több generációs színész família, anyja a magyar származású Makó Ildikó, édesapja John Drew Barrymore. Színész felmenőinek köszönhetően, Drew már korán a képernyőre került: még egy éves sem volt, amikor egy televízió reklámban láthatták a nézők. Később keresztapja, Steven Spielberg (a keresztanyja Sophia Loren) beválogatta az E.T.- a földönkívüli című filmbe, ami meghozta a világsikert az akkor még gyerek Drewnak. A népszerűség következtében hamar belekóstolhatott a sztárok pörgő életmódjába, tizenkét évesen már partyról partyra járt, drogozott és ivott is. Kétszer volt férjnél, egy évig volt Jeremy Thomas és szintén egy évig Tom Green felesége volt. A biszexualitását nyíltan hangoztató lány állítólag még Courtney Love-val is volt viszonya. Az E.T. óta számos filmben játszott, mint például a Charlie angyalaiban, a Mindörökké Batmanben vagy a Jószomszédi iszonyban. Ma már a színészkedés mellett producerként is tevékenykedik.

Sorozatunk előző részeit összegyűjtve itt találod!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások
1
szept
21
Adriana írta:
Nem azért. De két napja nem pont le lett szólva a fekete festékbe mártott haja miatt? Ma meg stílusikon....? Éééérdekes....

Mellesleg bírom a csajt.
12:41
2
szept
21
dieselgirl írta:
eszméletlen hogy hogy lefogyott a csaj, és igen, ő is jobban néz ki így, mint 20 kilóval többen...
12:50
3
szept
21
Hella írta:
Nagyon tetszenek a ruhái, a filmjei, meg az egész nőt bírom úgy ahogy van....:)
12:56
4
szept
21
tein válaszadieselgirl írására:
én is azt néztem, hogy mennyire vékony!! nem erre emlékeztem.. de szép így is. :) arról sem tudtam, hogy biszex.

az 1-es ruháért ölni tudnék, bár nem ezzel a cipővel párosítottam volna. a többi szettje is tetszik, a piros, meg a fekete-fehér-zöld összevissza pántos különösen.

mondjuk ha ő hétköznapi cuccban van, akkor az nagyon is az.. béna farmer, hosszúszárú bakancs, kockás flaneling, nem mondaná meg senki, hogy hollywood-i sztár. a sf-ben meg nulla pontot kapna. :)
13:05
5
szept
21
bubifujo írta:
Nekem egyszerűen nem tetszik. Édes volt az E.T.-ben de mintha azóta se változott volna semmit: ugyanaz a bárgyú vigyor, ami akkor halálicuki, de most inkább csak tenyérbemászó. És bár néha tényleg beletalál és csillagos 5ös a külseje, de néha meg mint akinek nincs semmi önkritikája, teljesen elrontja az alakját és a külsejét.
13:07
6
szept
21
ismeretlen írta:
én csípem a csajt. a szettjei nem mindig tetszenek, de többségében inkább igen. a 3-as képen eszméletlenül csinos. a fehér ruhát pedig kérem szépen!
13:14
7
szept
21
SelleiLilla válaszaAdriana írására:
Jójó, még néha most is eltévelyedik, de ezeket elnézzük neki! :)
13:29
8
szept
21
cicavirag írta:
Nagyon ott van most a toppon!De tényleg a múltkor lelett szólva a haja miatt!Egyébként nincs vele bajom,minden filmben tetszett az alakítása,amit eddig láttam!
13:31
9
szept
21
Kacu írta:
Jéé, milyen jól áll a csajnak a szolíd barna haj! Barnán tetszik, helyeske vele, amúgy meg átlagos szerintem. Egyszer -ha jól emlékszem- az év legszebb nőjének választották, ami szerintem erős túlzás (mondjuk az én személyes kedvencem Eva Longoria Parker,de ez máe mellékes :))
14:42
10
szept
21
miju írta:
A 2es kép kivételével az összesen gyönyörű én imádom!
15:27
11
szept
21
ismeretlen írta:
Szerintem nagyon szép nő.de nekem nem tetszik így ropira fogyva...:$
18:20
12
szept
21
ismeretlen írta:
nálam a képek közül a 3-as viszi a pálmát, ott annyira szép a haja, és az alakja is nagyon jó :)
a 4-es képen az a ruha nekem kell :D
20:36
13
szept
21
Bandera írta:
Óóóó...az a 3-as ruha....^^...kell! meg a haja is! :)
20:46
14
szept
21
ismeretlen írta:
3as 4es képen a legcsinibb. De amúgy is szép csaj, nem olyan gebe, mint általában a hálivudi sztárok. És még a filmjeiben is jó (legalábbis amit láttam). :D
22:02
15
szept
22
saakena írta:
az egyik legdögösebb nő a szakmájában és szerintem pár kiló felesleg neki pont, hogy jól állt!
3, 4, 6, 7, 8 képeken nagyon szuperül néz ki, vagy a haja, vagy a ruhája, vagy a sminkje, de azokon a képeken olyan kisugárzása van, hogy húúúú... :)
én legjobban a vogue képeit szeretem. Kate az abszolút klasszikus szépség és ezt meg is látták benne. a fotósorozat gyönyörű, ami nem is csoda, hiszen Annie Leibovitz fotózta.
http://www.mariasphoto.com/2008/02/25/drew-barrymore-in-beauty-and-the-beast/
08:16
16
szept
22
ismeretlen írta:
3-as, 8-as és 9-es ruha szerintem valami mesés! Amúgy meg a legjobban azt a kis pimasz, kacér mosolyát szeretem :)
09:51
17
szept
22
Lunabunny írta:
Imádom! Szerintem a nagy képen a legszebb, kivéve a haját, az szebb lenne, ha nem ilyen tupírka lenne. De amúgy azt imádom benne, hogy mindig más a haja, más a sminkje, és mindegyik jól áll neki! Színészileg szerintem nem nagy szám, de iszonyat szimpatikus, amolyan szomszédlány típus, akivel el tudom képzelni hogy leüljek dumcsizni egy kávé mellett. Szóval jó csaj, bírom! Ja és a legjobb filmje az Örökkön örökké! :)
10:16
18
szept
22
Lunabunny válaszasaakena írására:
Gyönyörű képek! Az elsőn a rózsaszín rucit akarom! MOST! És csak abban fogok járni ezentúl! :D
10:16
19
szept
22
Lunabunny írta:
Meg a címlapos is jöhet!
10:18
20
szept
22
ebari írta:
Hihetetlen! 8 nap alatt a harmadik cikk, ahol ez a bébifóka pózol. Ennyire tetszik valakinek, vagy csak találtatok egy Drew Barrymore képgyűjteményt? :-))))
11:38
21
szept
23
sarli írta:
a 3mas és a 8as ruha....áááááá.....
20:39
Felhasználónév:
Jelszó: