Szépség

Szupermodell lehetsz

4723

Mi sem bizonyítja jobban, hogy a divatblogok Magyarországon is kezdenek teret hódítani mint az, hogy két divattal foglalkozó "internetes napló" egy modellügynökséggel közösen országos modellverseny szervezésébe fogott. A névrokon OurStyle és OurFashion blog hatalmas nézettségüket kihasználva augusztus végén modellversenyt hirdetett: az egész országból várják a több fordulón át tartó versengésre a lelkes, fiatal nevezőket. A lányok professzionális szervezőkkel közösen olyan különleges élményt és versenyformát ígérnek a modelljelölteknek, amilyen még nem volt az országban. Céljuk, hogy a blogokon megszerzett törzsközönséget felhasználva, a közösségi oldalakon és az interneten keresztül követhető, mindenki számára érdekes és interaktív programot szervezzenek.

A nevezés már zajlik, és a szervezők igyekeznek az ország minden csücskébe eljuttatni az információkat, de október végéig még várják azok jelentkezését, akik ambíciót éreznek magukban ahhoz, hogy modellkedjenek. És mit várhat az, aki bekerül a legjobb tízbe? Novemberben a legjobbnak választott lányok feladatokat kapnak Budapest utcáin, hogy bebizonyíthassák, megállnák a helyüket a profi modellek kemény és pörgős világában is. Természetesen a feladatok végrehajtását is követhetjük interneten és egyéb médiumokban is. Csak egy példa: az egyik legizgalmasabb kihívásnak ígérkezik, amikor egy Dániából érkező fotós készít a lányokról képeket a Ferihegyi Repülőtéren. De itt még nem értek véget az izgalmas programok, a legjobb tíz lány természetesen egy gálán is összeméri tudását, ahol szakmai zsűri dönt a győztesről. A győztes lány lehet Magyarország következő szupermodellje, szerződést nyer a szervező ügynökséggel, és természetesen egy tesztfotózást is, de egy repülőjeggyel és számos más ajándékkal is gazdagabban tér majd haza.

Ez a verseny azonban nem csak a modelljelölteknek lehet izgalmas, hiszen a blogokon és a közösségi oldalakon az érdeklődők is valóban részesei lehetnek az izgalmaknak. A verseny blogján nemcsak az aktuális eseményekről lehet beszámolókat olvasni, hanem a magyarországi és nemzetközi modellvilágról láthatunk interjúkat és videókat is. Aki igazán szeretne belelátni ebbe a misztikummal övezett világba, annak érdemes figyelemmel követnie a verseny kimenetelét, már csak azért is, mert a döntős tíz lányból kettőt a közönség választ majd ki. Bárki lehet tehát idén egy kicsit szervező és zsűri is az OurModel 2009 versenyen.  

Technikai részletek, amennyiben jelentkezni szeretnél:  Olyan 14-19 éves lányok jelentkezését várják akiknek magassága, min. 170 cm, de nem magasabbak 182 cm-nél. Elengedhetetlen a ragyogó, szép bőr, a természetes megjelenés.  Így jelentkezz: jelentkezésed e-mail-ben várják a ourmodel2009@gmail.com címre, a jelentkezésed tartalmazza a nevedet, telefonszámodat, e-mail címedet, születési évedet. A legfontosabb, hogy küldj magadról három fotót, ami közül kettő legyen portréfotó (arcod szemből és oldalról), egy egészalakos kép (lehetőleg fürdőruhában).

Verseny van!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások