Közösség

A csaj, aki mindenütt ott van

4709

Nemcsak nekünk vannak olyan celebjeink, akiket unásig mutogat a tévé, na meg persze az újságok, a netről már nem is beszélve. Nagy bajban lennék, ha meg kellene határoznunk, hogy néhány honi, vagy külföldi híresség miért folyik még a csapból is. Az ominózus hölggyel is ez a helyzet. Mégis ki ez a csaj?

Kimi, a nagyfenekű nő

Kimberly Noel Kardashian 1980. október 21-én született Los Angelesben. Édesapja örmény, anyja pedig holland és ír származású. A gének keveredése jó hatással volt a csajszi külsejére, hiszen a valóságshow sztár már-már egzotikus szépségnek mondható. A család saját valóságshow büszke tulajdonosa, és címadója: a Keeping Up with the Kardashians a família mindennapjait mutatja be. Van itt minden ami kell: apu, anyu, nevelő apu, tesók, féltesók és persze pénz, pénz, pénz. A 2007-ben indult sorozat tette igazi hírességgé, a nőies vonalairól elhíresült Kimet, aki így több mozi- és sorozatszerepre is szert tett. Mint már megtapasztaltuk más celebeknél is, ha nagy dózisban érkezik a siker, egyre több ruhadarab kerül le az adott hírességről. Ez Kim esetében sem történt másként: a Playboy 2007-es decemberi címlaplánya volt, majd ugyanebben az évben napvilágra került az a bizonyos szexvideó, amin Ray J R'n'B sztárral látható félreérthetetlen helyzetben. Szó sincs világégésről, hiszen Kim karrierje egy cseppet sem kezdett mélyrepülésbe, sőt öt millió dollárra perelte a Vivid Entertainmentet, a világ legnagyobb pornóipari cégét, amiért gondozásukba vették a kiszivárgott szalagot.

Képek Kimről itt!

Úgy tűnik, hogy Kim csillaga még sokáig ragyogni látszik a celebek egén, hiszen saját fittness dvd-je és parfümje is van, plusz vendégszereplőként feltűnt a Tyra Banks vezette, Topmodell leszek című valóságshowban, és ha mindez nem lenne elég, ő tényleg az a lány, aki mindig mindenütt tiszteletét teszi. Így a végre már többé-kevésbé képben vagyunk, hogy ki is ő.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások