Szépség

Sötétek

4707

Két sztár is sötétebbre festette a haját, név szerint a színésznő, Drew Barrymore és a modell, Agyness Deyn. Sokkoló. Tetszik, nem tetszik?

Mikor megláttuk az első képet Drew Barrymore új frizurájáról, azt hittük, hogy ez valami tréfa, aztán mikor sorra minden eseményen ezzel a hajszínnel jelent meg kezdtük kételkedni. A szőke színésznő haja legalsó sávját körülbelül öt centiméter szélességben feketére festette, biztos ő volt, mivel nem tudjuk elképzelni, hogy valahol is talált egy olyan fodrászt, aki végrehajtotta volna ezt a műveletet. Nyolc évvel ezelőtt lehetett ilyenre pingált hajakat látni, akkor sem volt túl trendi, de most, 2009-ben főleg nem az! Olyan mintha a haja vége szurokba lógott volna, vagy mintha koszos lenne. Nektek tetszik?

Agyness Deyn híres arról, hogy sűrűn váltogatja hajszínét, amit meg is tehet, hiszen rövid frizuráját nem roncsolja a sok festék, hiszen sűrűn van vágva. Régebben láthattuk már sötétbarna hajjal, aztán sokáig szőke maradt, de most épp feketére festette a séróját. Nektek tetszik?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások