Közösség

BaM... már megint!

4706

Szerkesztőségünk tavasszal lelkesen vett részt a Bringázz a munkába! kampányba, minek után oklevelet kaptunk, hogy mennyire ügyesek, lelkesek és környezettudatosak voltunk! Olyan jó érzés volt, mindennap beírni, hogy mennyit tekertünk, és utána látni azt, hogy mennyi energiát, pénzt spóroltunk, és hány kalóriát égettünk el.

Vége a nyárnak, újra bele kell vetni magunkat a munkába. Kérdés, hogy jókedvűen tesszük-e mindezt. Tuti, ha újra bringára pattanunk, ahogy tavasszal is, mindenki elámul majd vitalitásunkon, jó kedvünkön és a formás hátsónktól.

Szerdán, szeptember 16-án újra indul a Bringázz a Munkába! kampány, amely október 16-ig tart. Ezalatt a négy hét alatt legalább hétszer kell kerékpárral a munkába mennünk. Ha így teszünk, nem csak az előbb felsoroltakat nyerhetjük, de ajándékokat is kaphatunk.

Természetesen ez nem minden, hiszen a cégek is újra versenybe szállnak, és a szervezők díjazzák a mozgósítást: a legbringásabb vállalatok kerékpárt nyernek, tehát buzdítsd kollégáidat, tekerjetek együtt a munkahelyre! Az aktualitások folyamatosan frissülnek a honlapon.

A Bringázz a Munkába! (BaM) kampány a Magyar Kerékpárosklub szervezésében valósul meg az európai Lifecycle projekt és a Kerékpáros Magyarország Program keretében az Európai Unió támogatásával, valamint a Közlekedési, Hírközlési és Energiaügyi Minisztérium mint kampány
kezdeményezője, a szerzői jogok tulajdonosának hozzájárulásával.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások