Divat

Stílussétáltunk

4674

A Csendesben indítottunk, egy limonádé mellett ott terveztük meg, merre is haladunk esti divatsétánk során. Rengeteg üzletben kellett tiszteletünket tenni, hiszen két barátnőm is velem tartott, akik még csak most ismerkednek a hazai kreátorokkal, és minél több új információval szerettek volna gazdagodni az estén. Bár nem vásároltunk, nagyon élveztük a rendezvényt: isteni volt gyönyörű ruhákat nézegetni, és ismerős, divat iránt fogékony arcokkal összefutni. Az éjszaka hasznosnak bizonyult, hiszen a végére az említett két lány is tisztába került vele, hova is érdemes benézni, ha majd később vásárolni akarnak egy-egy csodás darabot.

Természetesen a frissítő elfogyasztása után első utunk a Monos Fashionhöz vezetett, ahol megnéztük a fél kilenckor kezdődő divatbemutatót (volt még egy, fél tizenegyes kezdettel). Kicsit aggódtam, hogy lemaradunk, mivel még ezen a pár méteres távolságon is össze tudtunk hozni tíz perc késést, no de mint minden ilyen program esetében, most is volt egy kis csúszás. Nem sokkal kilenc előtt vette kezdetét a show, ahol a Mono Fashion aktuális kínálatát vonultatták fel a szervezők, összefoglalót a bemutatóról a galériában láthattok.

Képek a Mono Fashion divatbemutatójáról itt!

A show után egész nagy kört tettünk az ötödik kerületben, hiszen mindenkinek más az ízlése, stílusa, így az Eclecticktől kezdve a Pazicski Showroomon át mindenhova benéztünk. A galériában láthattok egy kis ízelítőt a magyar divattervezők sokszínűségéből. Szépen gyűjtögettük a pecséteket, és jegyezgettük magunkban azt az pár hőn áhított darabot, amelyek közül talán egyet mégis megveszünk majd a jövő héten. A pecsétek mellett szorgosan csipegettem az információkat azokról a nemrég felbukkant tervezőkről, akiket a későbbiekben esetleg bemutatunk majd nektek.

A levezető sörözésre persze megint a Csendesben került sor, hiszen össze kellett szednünk a boltból-boltba járásban teljesen kifáradt fiúkat, akik unaloműzésképpen egy-egy ital mellett ott várták, hogy kinézelődjük, kicsodálkozzuk magunkat.

Nézz körül a boltokban!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások