Divat

Divatbarangolás

4632

Már csak pár nap! Ugye nem felejtettétek el? Remélem, már amikor augusztus végén szóltunk, beírtátok a naptárba, hogy szeptember 10-én csütörtökön újból éjjeli portyára indulhat minden divatbolond. Májusban azt ígérték a szervezők, hogy ősszel ismét érkezik a Stylewalker Night, és olyan gyorsan elrepült ez a pár hónap, hogy már itt is van a folytatás. A programot rendező üzletek tehát az ősz beköszöntével ismét megpróbálkoznak azzal, hogy új vásárlóközönséget csábítsanak be az üzletekbe, hogy még több emberrel felfedeztessék a belváros rejtett értékeit, s hogy az új és régi vásárlóknak egy kicsit kedveskedjenek is. Az első divat túrára körülbelül ezerötszázan látogattak el, a szervezők remélik, hogy ezúttal még többen csatlakoznak a már rutinos Stylewalkerre járókhoz.

A hét elején egy stílusos designer reggeli keretében ismerhettük meg az éjszaka programját. Nézzük a legfontosabb infókat! Szeptember 10-én napnyugtától, azaz este héttől éjfélig tart a vásárlási láz, ezen az éjjelen az ötödik kerületi designer boltokban mindent 20%-kal olcsóbban vásárolhatunk meg. A tavaszról ismerős rendszer most is él: amennyiben összegyűjtünk öt különböző üzletből öt pecsétet a szórólapunkra, még egy teljes hétig élvezhetjük a 20%-os akciót. Ismét lesz design túra is, a Deluxe és Kult séta keretében a résztvevők megismerheti az elmúlt ezer év divatját. A városfelfedező séták este fél nyolckor indulnak a Ferenciek teréről. Májusban nyolcvanan vettek részt a két túrán, így ezúttal tartalék túravezetővel is készül a Uniquebudapest. Ezúttal lesz afterparty, méghozzá 11-én este az A.P.A Galériában, ami egyben a hely nyitórendezvénye is.

Ide tuti benézünk

Az estét fél nyolckor a Mono Fashion divatbemutatójával indítjuk, aztán kezdődhet a barangolás. A Fregoli nevű üzletbe (Bástya u. 12.) tuti elmegyünk, hiszen ez a márciusban nyílt bolt új a magyar designer üzletek palettáján. Aztán Zsófi egyik kedvencébe az Eclectickbe (Irányi u. 20.) is benézünk, és lemérjük a szerencsénket a tombolán. Biztosan nem hagyjuk ki a Retrockot és annak Deluxe változatát sem, és természetesen körbejáratjuk az arcunkat az Insitu Design Shopban is. Ezúttal mi is újítunk, ugyanis folyamatos online közvetítjük az eseményeket a cotcot twitterjén, érdemes lesz figyelni.

A résztvevő üzletek és programjaik

Fregoli: Szerencsesütik Detti&Ipektől (Bástya u. 12.)
Eclectic: Tombola értékes nyereményekkel (Irányi u. 20.)
Insitu Design Shop: Vetítés Budapest legszebb udvarán (Múzeum krt 7. patio)
Lollipop: cukorka stand a Sugar! design cukitól (Váci u. 45.)
Innoshop: design játék, dj, bor és pogácsa (Kecskeméti u. 8.)
Retrock: meztelen nők a kirakatban (Ferenczy u. 28.)
Retrock Deluxe: Keresztes Zsófia kiállítása (Henszlmann Imre u. 1.)
Pazicski Showroom: kiállítás - Hevesi Nóra/ avantgarde csecsebecsék (Henszlmann Imre u. 3.)
Kamchatka: Sallai Géza szobrai (Nyári Pál u. 7.)
Showroom Szidonia Szep: díjnyertes ékszerek Gera Noémitől
Eventuell: 20:00 - 20:30 „Jazzduó“, Ávéd János és Földi Gergely (Nyári Pál u. 7.)
Mono Fashion: divatbemutató 20:30 és 22:30 kezdettel, dj szett: Locca (tilos), perzsgő és egyéb nyalánkságok (Kossuth Lajos u. 20.)
V50: „Mindig más vagyok.“ (Váci u. 50.)
Magma: textil kiállítás (Petőfi Sándor u. 11.)
Catwalk: dj szett és buli a kirakatban (Galamb u. 7.)
Forma: egész estés nézelődős dj szett (Ferenciek tere 4.)
Cadeau: csokiszökőkút csokizuhatagába mártogathatsz gyümölcsöket ( Veres Pálné u. 8.)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások