Divat

Újból stílusséta!

4564

Olvashattatok ajánlót, majd beszámolót is az első Stylewalker Nightról, és most újból divatos sétára hívunk titeket. Ugyanis az ötödik kerületi designer boltok szeptember 10-én megismételik a májusi éjszakát. Újból hatalmas akciókkal megfűszerezett éjjeli portyára indulhat minden divatbolond a hazai tervezők belvárosi üzletei között, de lássuk csak mivel várnak ezen az éjjelen az említett boltok!

Akciók, pecsétek

Pecséteket most is érdemes lesz beszerezni, mert amennyiben öt pecsétet összegyűjtesz ezen az estén öt különböző boltból, akkor a húsz százalékos akciót nem csak szeptember 10-én, hanem még plusz egy hétig is kihasználhatod. Az akcióban rengeteg üzlet vesz részt újból, például az Eclectic, az Insitu Design Shop, a Retrock, a Pazicski Showroom, Szép Szidónia, Mono Fashion és a Forma. A programok érdekesebbnél érdekesebbnek ígérkeznek, a Lollipopnál az édességek iránti rajongásunknak hódolhatunk, az Eclecticben tombolán mérhetjük le mennyire vagyunk szerencsések, a Retrock eseményénél pedig sokat sejtetően csak ennyi olvasható: "meztelen nők a kirakatban"

Túra

Ahogyan az első alkalommal, most is szervez design túrát a Budapestunique. A Deluxe és Kult séta keretében a részvevők megismerheti az elmúlt ezer év változásait a divat terén, és régi mesterségekbe pillanthatnak be. A kirándulás a Ferenciek terén található Coffe Heaven elől indul este fél nyolckor. A túra mellett még részt vehetünk koncerteken, kiállítások és DJ szetteket hallhatunk, és persze még sok más ínyencség is vár ránk.

After

Persze a móka nem ér véget az üzletek éjféli zárásával, hiszen másnap az A.P.A Galériában afterpartyra várnak mindenkit a szervezők. A vizuális élményt a Lab Control és a Kiégő Izzók szolgáltatják majd, míg a zenéért DJ Mangua lesz a felelős. Az újrahasznosítás is szerepet kap a buliban, hiszen a Medence Csoport újrabútorai fogják a kényelmet szolgáltatni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások