Szépség

Nem baj, ha burjánzik

4549

A divattrendek után most körbenéztünk, hogy mi újság a frizurák terén, s kiderült, hogy a dúsra szárított sörénnyel senki sem lő mellé a közeljövőben. Pontosan ezért válik még fontosabbá ebben a szezonban a szépen ápolt haj, ami ráadásul még fényesen is csillog. Akit nem áldott meg a sors alapból dús hajkoronával, az könnyűszerrel segíthet ezen valamelyik népszerű hajápolómárka volumennövelő készítményével. Azoknak sem kell csüggedniük, akik nem szeretik a bozontos hajzuhatagot, hanem a feltűzött, összefogott frizurát részesítik előnyben, hiszen kontyok nélkül elképzelhetetlen lesz az előttünk álló ősz és tél. A természetesség kedvelőinek pedig a vállra omló, középen elválasztott frizurákat tartogatja a szezon.

Hatalmas hajzuhatagok

Nemcsak a fodrászok és a nagy hajápológyártó kozmetikai cégek, hanem a tervezők is úgy gondolják, hogy idén ősszel és télen a dús hatású, extravolumenű frizurák jönnek divatba. A Chanel haute couture bemutatóján bár összefogott hajú modellekkel találkozhattunk, a frizurák mégis lazának és dúsnak tűntek. Jean-Paul Gaultier ruháihoz hatalmasra szárított hullámos hajkoronákat rendelt a bemutató vezető fodrászától. Marc Jacobs a Louis Vuittonnál egyenesen Marge Simpsontól vette az inspirációt, a haj itt is többnek látszik. A Prada szakemberei a göndör loknikat borzolták össze, így tették hatalmasabbá a modellek fürtjeit.

Dúsan hatásért klikk ide!

Kontyba tűzve

A konty tuti befutója a szezonnak, tűzheted akár lazán hátra, vagy mereven a fejtetőre is. Christian Lacroix és Yves Saint Laurent modelljei a fejtető megcsavart copfból készített frizurát viseltek, míg puha kontyokat a Louis Vuitton bemutatóján láthattunk. Könnyen elkészíthető otthon is, csak néhány hullámcsat és/vagy hajgumi szükségeltetik hozzá, na meg egy jó fésű.

Kontyok itt!

Leengedve, szabadon

A leengedett, dúsra szárított frizurák mellett az egyszerű változatok is hódítottak a kifutókon. Érdekes, hogy több modellnek is a korábbi oldalválasztékos trenddel ellentétben, most középre került a választéka.

Szabadon, leengedve!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások