Test

Mi ez? Gépnyirokmasszázs, nyomásterápia

4483

Amikor néhány éve először hallottam a nyirokmasszázsról, jó nagy kamunak gondoltam. Aztán egyre több ismerősöm kezdett el arról mesélni, hogy mennyire jó hatással van a szervezetükre. Mindegy volt, hogy valaki allergiás volt, esetleg ödémás, ekcémás, hullott a haja, terhesség alatt kijött visszerektől szenvedett, mindenkinek ez használt. Egyik pénzes ismerősöm vett is olyan nadrágot, ami ilyen nyirokmasszázst végez, csak magadra cipzározod és már csinálja is a dolgát. Mivel elég drága - a nadrág és a zubbony ára közel van a millióhoz -, ezért úgy döntöttem, hogy majd én masszírozgatom magam, persze nem jutottam semmire. Amikor elkezdtem járni a Help Szépség Stúdióba, ahol célzottan távolítják el a testem bizonyos részeiről, felfedeztem, hogy van náluk Ballanszer nadrág, ami ezt a gépi nyirokmasszázst végzi. Ez így sokkal olcsóbb megoldás, és nem kell egy méretes gépet sem tartani hozzá a lakásunkban.

Természetesen rögtön ki akartam próbálni, hogy tényleg olyan kellemes-e, mint mondják. A rádiófrekvenciás kezelés után a dolog megtörtént: valóban az volt, igazán nagyon kellemes. És  a következőképpen nézett ki:  egy hatalmas, mellig érő nadrágba kell belebújni, amit rögzítenek a testen. A rögzítés a testkörméretnek megfelelő cippzár használatával történik  petitS-től XXXL-ig. A nadrág cellákra van osztva, és  komputer által vezérelve,  celláról cellára levegővel telik meg, ami  - mint már említettem – kellemesen hullám-masszíroz. A kezelés lényege azonban a nyirokutak megnyitása és stimulálása , a különböző kezelések alatt felszabadult zsírok, a felesleges nyirokfolyadékok,  felgyülemlett méreganyagok eltávolítása. Ezek végül emésztőszerveinken keresztül  távoznak  testünkből.

Rendszeres használata során formásabbá váltak a lábaim, a cellulitisz már majdnem teljesen eltűnt  a fenekem alsó részéről. A stúdióban elmondták, hogy sok olyan páciensük van, akik zsírleszívás utáni egyenetlenséggel,ödémával, vizesedési tünetekkel, visszér problémákkal jár hozzájuk, mert ezekre is nagyon jó hatással van a Ballancer. A kezelés során a készülék a nyomás erősségét a cellákban ellenőrzi, így alaktól, testsúlytól függetlenül a végtagok minden ponton a megfelelő nyomásértéket érzékelik. A Ballancer izomlazításra, energetizálásra, az immunháztartás erősítésére is kiválóan alkalmas.

Bevallom nektek, talán ez az a kezelés, amit a legjobban élvezek - persze a Regen kezelés után -, pihentető, relaxáló, sokszor el is alszom a fél órás nyirokmasszázs alatt. Ráadásul ingyen, mert  a Regen rádiófrekvenciás kezeléshez  ajándékba kapom a Ballancer nyirokelvezetést.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások