Test

Mi az a zsírtörés?

4481

Mint azt tudjátok hetek óta járok "zsírozni", amelynek során különböző technikákat próbálok ki annak érdekében, hogy eltűnjenek a nemkívánatos zsírpárnáim. Vitáztunk már arról, hogy a sport, az egészséges táplálkozás vajon mennyire eredményes. Ezzel a témával kapcsolatban most nem szívesen vennék részt újra egy disputában, kizárólag empirikus alapon szeretném nektek bemutatni ezeket a technikai csodákat. Meséltem már, hogy miként lehet teljes egészében felmérni testünk állapotát, valamint a zsírolvasztásról is volt szó. Most kedvenc kezelésem bemutatása következik, ami nem kizárólag a zsírpárnák eltüntetését célozza meg...

Louis Paul Guitay

Ki? Guitay találta fel az LPG-t, ami egy olyan vákuumos zsírtörő - masszírozó berendezés, ami eyenesen csodát művel a testünkkel. Ő autóbalesetet követően a hegeit egy terápiás masszírozó készülékkel enyhítette, melynek használata során fény derült arra, hogy a zsírszöveteket is képes korrigálni, nem csak a hegeket tünteti el tehát, hanem a zsírt is. Később ő volt, aki szabadalmaztatta a készüléket - annak tökéletesítését követően -, ezért a nevét is róla kapta: LPG. 

Hogyan?

Képzeljük el, hogy egy téglatest alakú tárgyban, azaz a  masszírozófejben két motorizált henger csücsül. Ezek egymáshoz képest azonos illetve különböző irányban mozognak, miközben az általuk létrehozott vákuum beszívja húsunkat - ami valójában zsíros kötőszövet. A masszírozó érzés közben a rendszer összetöri a zsírsejteket, segít kivezetni a kötőszövetekből a méreganyagokat, rekreálja az eldeformálódott bőrfelületet, eltünteti a cellulitist, feszessé teszi a bőrt, kívánságunk szerint formálja a testet. Nem fáj, tapasztaltam. Bár még csak két LPG kezelésen voltam, máris látványos a változás, mi lesz tíz kezelés után?!

Rajtam is múlik

Természetesen egy csodagép sem lehet elég hatékony, amennyiben hiányzik az együttműködés a vendég részéről. Az LPG kezelés esetében fontos a méregtelenítés, kombinálva mondjuk infraszauna használatával, esetleg,  - amiről már beszéltem korábban - a Regen géppel, amely szintén hőkezelésen alapulva formálja alakunkat. Emellett mindennap három liter vizet meg kell inni, ami segíti a méreganyagok távozását a szervezetből. Alkohol fogyasztása nem ajánlott a kezelés - ami körülbelül tíz-tizenkét alkalom - alatt, mert hatása toxikus és szénhidrátot is tartalmaz, ami ugye nem segíti elő a zsírbontást. És persze a mozgás is nagyon fontos anyagcserénk felgyorsításához, a kívánt eredmény eléréséhez.

Nem csak zsírra

Ahogy írtam is, Louis Paul Guitay sem zsír eltüntetés céljából fejlesztette ki az LPG-t, hanem hegek eltüntetésére. A gép különböző tartozékokkal rendelkezik, amelyekkel tökéletesen jól lehet kezelni a megereszkedett bőrt, akár arcon és nyakon vagy épp belső karon is. Műtéti hegeket is szép eredménnyel tüntet el, valamint izomlazító hatása is kiváló. Világhírű sportolók használják egy-egy keményebb sporttevékenység előtt, bemelegítés gyanánt. Sportolsz? Hegek vannak a bőrödön? Itt a segítség!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások