Divat

Szigetelő csajok

4492

A szigeten járkálva természetesen az idei fesztiválszereléseket is megfigyeltünk, a csajok, akárcsak a fiúk most talán még kreatívabbak voltak mint az előző években. Láthattunk például törökbugyis csajokat és hippilányokat, de elnézve a sok színes stílusú szigetelőt, volt egy olyan érzésünk, hogy ezeket a ruhákat kifejezetten a fesztiválok idejére tartogatják, és évközben mind érintetlenül lapul a szekrény mélyén. Vagy ez csak itthon lenne így, és a külföldiekre nem igaz?

Modern hippilányok és háremhölgyek

Az előző évi fesztiválhoz képest idén még inkább a csizma hasított, számtalan lány húzta kis ruhához, vagy pólóruhához ezt a téli lábbelit, ami a kisebb esőzések miatt nagyon praktikusnak bizonyult. Akik még praktikusabbak akartak lenni, azok gécsét vettek, ezt is bátran viselték szoknyához, a keverd a stílusokat jelszóval.

A törökbugyi a csajokon általános viseletté vált a 2009-es évre, a Szigeten szívesen hordták flip-floppal vagy saruval. A farmer és a törökbugyi mellett sokan választották a leggingset nadrágként viselve, több csaj pedig merész módon egyenesen a latex változatra voksolt.

A kiegészítők terén a kalapok vitték a prímet, és nem sok olyan embert lehetett látni, akin nem Ray Ban, vagy egy ilyen ihletésű napszemcsi volt.

A hippilányok is elárasztották a fesztivált. Őket könnyű volt felismerni kissé kopott, rojtos, fodros ruhájukról, amit csizmával vagy saruval viseltek, mindehhez etnos kendőt vettek, hanyagul hullámzó hajukra pedig fejpánt került.

Retiküllel nyomulók

Már a Balaton Soundon megfigyeltük, és a Szigeten is fel-felbukkantak sztártervezős retikülök. Persze nem kell azt gondolni, hogy számtalan csaj ment fesztiválozni több százezres táskával, mert messziről is ki lehetett szúrni, hogy ezek csupán silány hamisítványok.

Már írtunk a hamisítvány táskákról, hogy nem is értjük miért vásárol valaki ilyet, de az előtt már végképp értetlenül állunk, hogyha vásárol is, miért veszi fel egy fesztiválra?! A koppincs táskák közül is a legborzalmasabbak a retikülök, amiket az egyik kézben tartva cipelnek a lányok, hogy lehet fél kézzel fesztiválozni?!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások