Divat

Jótékony divat

4475

Már korábban is volt rá példa, hogy a Vatera Premieren olyan tárgyak találtak gazdára, amelyek még vagy egyáltalán nem kaphatóak boltban - ilyen volt a kalapács alá került Motorola ékszertelefon és a magyar jégkorong-válogatott A-csoportos világbajnokságra készült Nike meze is. Most két olyan magyar tervezőcsoport és egy tervező darabjai kerülnek kikiáltásra, akik a nemzetközi piacon is elismertek. Az így befolyt összeget teljes egészében jótékony célra fordítják, mégpedig a pénzt az ország egyetlen gyermekrohamkocsiját működtető Szent Márton Gyermekmentő Szolgálat Közhasznú Alapítvány kapja.

Az augusztus 12-én induló árverésen bárki megszerezheti még a boltba kerülés előtt a Use királykék szaténruháját, a Je Suis Belle mellényét és Ahn Tuan táskáját is akár. Először a Use ruha kerül árverésre augusztus 12 és 17 között, majd ezt követi a Je Suis Belle darabja augusztus 17 és 24 között, végül pedig Ahn Tuan táskája, amire augusztus 24-től 28-ig lehet majd licitálni. Érdemes kattintgatni, hiszen a Use esetében például egy olyan tervező csapatról van szó, akinek szettjeit már Hollywood-i sztárok is viselik, a Je Suis Belle pedig már részt vette a berlini divathéten is.

A nevek mellett az csak fokozza a licitálási kedvet, hogy mindezzel segíthetünk egy nemes feladatot végző alapítványon. A gyerekmentő szervezet minden nap huszonnégy órás szolgálatot teljesít, és ez alatt csecsemőket, kisgyermekeket mentenek meg. Rengeteg pénz szükséges a működésükhöz, hiszen a gyerekek ellátása speciális szakmai tudást és műszereket igényel. A gyerekmentők az Országos Mentőszolgálat kötelékében húszezer bevetésen vett eddig részt.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások