Lélek

Mindenki másképp beteg

4458

Oké, ismerünk egy csomó fétist, meg láttunk már jópár érdekes jelenetet, elég ha csak a Szex és New York Charlottja, és a cipőboltos lábfetisiszta intermezzojára gondolunk. Manapság, mikor lépten-nyomon szexshopokba ütközünk, mikor a neten az összes létező defektre találunk videót, azt hihetnénk, hogy már semmi új impulzus nem érhet minket. Nem tudom jó, vagy rossz hír, de tény: a következő fétisek kevésbé forognak a köztudatban, holott jónéhány ember beteljesületlen, vagy épp beteljesült vágyai ezek.

Vorarefília: megsütnek és megesznek

Ez a fétis korántsem egyenlő a kannibalizmussal, hiszen mások felzabálása vagy elemi szükséglet, vagy épp szexuális izgalmat kiváltó tényező. A vorarefília épp ez utóbbit jelenti, hiszen a vorerofíliásnak mindegy, hogy őt eszik meg, vagy ő burkol be másokat, lényeg, hogy két ember teljességgel feloldódjon egymásban. Lehet hogy már ti is gondolkoztatok azon, hogy miért jó enni, azon túl, hogy életben maradunk tőle. Mikor előttünk az étel, tudjuk, hogy teljes mértékben uralkodunk fölötte, magunkévá tehetjük, azt csinálunk vele amit akarunk, ez bizony kielégültséget okoz. Míg egy normális ember egy dupla sajtos pizzán éli ki ezt az uralkodási vágyát, addig más arra izgul be, ha őt szolgálják fel. Azt hiszitek véletlen, hogy manapság egyre menőbb az élő svédasztal? Határozottan nem az, hiszen a lélegző modelleken szervírozott ételek egyszerre két igényt is kielégítenek: csökkentik az éhséget és gyönyörködtetik a szemet. Mindaddig nincs baj, amíg a vorerafíliás ilyen, és ehhez hasonló platformokon éli ki magát, a neten viszont olvashatunk olyan kommeneteket, amik konkrét ember-grillezésről szólnak. "Képzeljétek el, hogy a ropogósra sülő nőt mézzel és sörrel locsolgatod, a végén pedig jobban élvezed felfalni, mint a legjobb minőségű steaket".

Spektrofília: szellemes szex

Szó sincs vicceskedésről az ágyban, hiszen a spektrofília egyenlő a szellemekkel való szeretkezéssel. Ez így elsőre lehet, hogy kicsit durván hangzik, viszont ha belegondolunk annyira mégsem az, pláne mostanság, mikor minden második nap olyan képekbe futunk a hálón, amiken furcsa kinézetű fiatalok sírhelyeken szexelnek. A két dolog persze nem azonos, de a gyökerei egy helyen keresendőek. Szexelni egy túlvilági lénnyel az élet halál fölött aratott sikerének attribútuma, az életet pedig mi mással ünnepelnénk, mint egy kellemes kufircolással?! Ebben a témában is elég érdekes történeteket olvashatunk az interneten: egy férfi arról számolt be, hogy egy szellem orális örömökben részesítette, amíg ő talpig feketében állt egy temetésen. Beteges? Hihetetlen? Minden bizonnyal, az viszont tény, hogy rengeteg ember szellem-szexről fantáziálgat. Egy picit értsük meg őket: mindenki tudna válogatni a történelem elhunyt nagyjai közül, persze más kérdés, hogy ez okoz-e valós gerjedelmet. Placeboék Special needs című videoklippje épp erről szól. Nézzétek csak!

Technoszexualitás: szeretlek én robotom!

Harmadik fétisünk mondhatni klisészerű, hiszen mindenki látott már robotos filmet, onnan pedig tényleg csak egy ugrás elképzelni, hogy milyen lehet, összegabalyodni mondjuk a Terminátorral. Nincs semmi gond, ha nem képzelted el, akkor te nem tartozol a technoszexualisták népes táborába, akik a "gépies" szexet preferálják. A televíziózás hajnalán mondták, hogy a tévé képe annyira élethű, hogy nehéz elhinni, hogy nem maga a valóság. A robotokkal ugyanez a helyzet: járnak, beszélnek, gondolkoznak, éreznek, vagyis többnyire olyanok mint mi. Ezek alapján miért ne szövődhetne románc droid és ember között? Nem lepne meg ha a jövőben lennének ilyen kapcsolatok, egyelőre viszont ott tartunk, hogy vannak oldalak, amiken kiélhetjük effajta perverziónkat. Gondolom senkit nem lep meg, hogy ez a fétis leginkább a pasiknak kedves, hiszen két hőn szeretett dolog fúziója: szex és technika. Bizonyára ti is hallottatok már technikai kütyükről szóló beszélgetéseket. Nehéz nem észrevenni, hogy a srácok mennyire képesek ráizgulni a gigabájtokra és a pixelekre, hát még ha egy olyan robotnőről van szó, aki valóra váltja minden álmukat, majd szimplán bekussol az OFF gombnak hála.

Mechanofília: mindegy, csak motor legyen benne

Azt mondani, hogy a férfiak jórésze szereti az autókat, nagyjából akkora hírértékkel bír, mint az ég kék. Ezen túl, viszont érdemes belegondolni, hogy egyesek nemcsak, mint tárgyat használják az autót, hanem mint szexuális segédeszközt. Higgyétek el nem a te lelkivilágotok beteg, ha a képzeletetekben most feltűnt egy kipufogót dugdosó pasi képe, mert hát ilyen létezik. Persze nem ezerkettes Ladákra kell gondolni, hanem olyan szupermodern verdákra, amiknek lágy vonalvezetése talán még emlékeztethet is a női testre. Nem cél, hogy bárminemű paranoiát ültessünk belétek, de nem árt gyanakodni, ha mondjuk a srác erősen fixált a bőrkárpit mélyedéseire, illesztéseire. Jó hír, hogy a legtöbb mechanofíliásban gondolati síkon ragad a perverzitás, így beérik azzal, hogy neten nézegetnek ember és autó aktusáról készült felvételeket.

Makrofília: semmi sem lehet elég nagy

Többségünk gyerekkorában találkozik az óriásokról szóló mesékkel, aztán vannak azok, akik még felnőttként is a nagy méretekhez vonzódnak. Nem kötelező megragadnunk a szexualitásnál, elég ha a megalomániára gondolunk: mindegy, hogy mi az, csak hatalmas legyen. Egy makrofíliás attól gerjed be, ha a partnere nagyobb testű mint ő, ami a pasik részéről, azért elég fura, tekintve, hogy a kapcsolatok többségében él, a "férfi legyen a magasabb" elve. Lehet, hogy utálod az óriási lábadat, amivel megáldott az ég, de hidd el, akad férfi aki pont ettől gerjedne be. Szívünk joga eldönteni, hogy randizunk-e egy fetisisztával, abban viszont kár bizakodni, hogy mindenki ép és egészséges szexuális fantáziával rendelkezik, hiszen elég egy rövidke netes kutatás végezni és kiderül: az Isten állatkertje jóval nagyobb, mint gondolnánk.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások