Divat

Farkasok és lovak támadása

4445

Bevalljuk őszintén mi ezt nem értjük, magyarázzátok, ha ti értitek. Arról van szó, hogy a neten és már a Vörösmarty téren, pontosabban a H&M polcain is feltűnnek, sőt már a street fashionben is fura nyomatú farkasokkal, lovakkal, holdakkal - jobb esetben csak eggyel -és indiánokkal díszített pólók, póló ruhák vagy éppen haspólók.

Úgy gondoljuk, a nyolcvanas évek hozta vissza ezt is, és valamilyen indiános feelinget akarnak közvetíteni ezek a darabok... Vagy nem? Szerintünk csak egy gond van velük, hogy baromi rondák.

Már Martin Margiela 2008-as tavasz-nyári kollekciójában is látható volt egy ilyen felső, és idén a Topshop is piacra dobott egy ilyet. A farkasokat és lovakat a Holddal együtt nyomják földig érő pólóruhára, hagyományos pólóra, de a H&M-ben haspólót is árusítanak. Tudjátok azt a fazont, amiből kint van a köldököd, és ami ezer éve kiment már a divatból. Persze egyértelmű, hogy a köldökvillantós felső a nyolcvanas évek retrókorszakával tért vissza, de a minták honnan? Nektek tetszenek? Hordanátok?

Vizuális kínzásért klikk ide!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások