Közösség

Adjatok pénzt!

4444

Pénzre mindenkinek szüksége van, ki utazásra gyűjt, ki tanulmányai finanszírozására, ki élete álmának megvalósítására, ki valamilyen nemes cél érdekében alakult alapítvány számára. S a gyűjtésnek is számtalan módja van, s nem feltétlenül a munka a legcélravezetőbb és leggyorsabb megoldás, hisz ott az internet, az ötletek végtelen tárháza.

Találkoztunk olyannal, hogy valaki a szüzességét árulta online aukciósházban, de természetesen nem erre gondolunk, ez kissé olcsó megoldás, ennél azért többet kell tenni, hogy megnyíljanak a pénztárcák. Például tévét nézni nyolcvanhárom órán keresztül...

Jóbarátok maraton

Steve fogta magát, és elkezdte nézni a Jóbarátok első részét, és nézte, és nézte, és nézte, és nézte, egészen addig, míg az utolsó rész végefőcíme le nem szaladt, s ekkor nyugovóra tért. Július 31-én reggel hat órakor kezdte, és augusztus 3-án délután öt óra negyven perckor ért a végére, ezzel nyilvánvaló egyéni és nem mellesleg új Guiness rekordot állítva föl. Az eddigi leghosszabb egyhuzamban tévézést mintegy tizenegy órával döntötte meg, hetvnekét óráról nyolcvanháromra tornázva föl azt. Persze azért ettől még nem kezdenek el adakozni az emberek, úgyhogy a srác az akcióra létrehozott oldalon az esemény alatt bejegyzésekben rögzítette, épp hol tart, mi éppen a hivatalos álláspont, szakításban volt Rachel és Ross vagy nem. Az embert próbáló szemmeresztgetésről ezen kívül képeket is közölt, nyomon követhetjük a táskák, a karikák, a ráncok és a teljes befordulás kialakulását. Megtette hát, ami tőle telt, jöhetnek az adományok. A pénzt egyetemi képzésére gyűjti, s az esetlegesen befutó felesleget egy alapítványnak passzolja tovább.

Emlékezetes esküvő

Steve akciója tervezett volt, nem úgy Jill és Kevin netes karrierje, akik kezdetben nem is gondolták, hogy egycsapásra sztárok lesznek. Pár héttel ezelőtt belebotlottunk egy bájos esküvői felvételbe, majd szép lassan minden körülöttünk lévőhöz eljutott a videó. Elsöprő sikerük őket magukat is meglepte, ezek után simán viccből elkészítették a válós variációt, s összedobtak egy weboldalt, ahol adakozni lehet - no nem nekik, hanem egy, a családon belüli erőszak ellen küzdő alapítvány számára.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások