Divat

Táskában jók vagyunk

4434

Feyér Zsuzsa honlapját az egyik barátnőm mutatta meg, és egyből megtetszettek az általa sokféle stílusban készített vászontáskák. Úgy látszik a magyar tervezőlányok jók táskákból, hiszen korábban már bemutattuk nektek a PistolPete és a Galoska márkákat és mögöttük álló leányzókat, akik szintén csodaszép szütyőket készítenek.

Zsuzsa első táskáját tizennégy évesen készítette, saját márkanévvel pedig tíz éve büszkélkedhet. Körülbelül húsz évesen jött rá, hogy bármi, ami megfogja, ami inspirálja a végén táskaként ölt formát a fejében, így lett mára a hobbija a hivatása. Szakmai tudását a Kisképző textil szakán szerezte meg, de máig a folyamatos tanulás híve.

Feyér Zsuzsa rajongva szereti az anyagokat, gyakran maga a textil ihleti a táskáit. A különböző mintás vagy éppen egyszerűbb anyagok mellett, Zsuzsa imádja a kellékeket is: szívesen használ gyöngyöket, fából készült alkatrészeket, műanyagot, kerámiát, csontot, bambuszt vagy bármit, ami harmonizál a táska mintájával, formájával és hangulatával.

Feyer Zsuzsa táskáiért klikk ide!

Az elsődleges szempont persze az, hogy a táskák ellássák funkciójukat, és tartósak legyenek, ehhez kell anyagismeret és persze egy nagy adag tervezői tapasztalat is. Darabjairól a boldog tulajdonosok azt mondják, hogy játékosak, nőiesek, meglepők, így felismerhető egy-egy példányon Zsuzsa keze munkája. A későbbiekben a mostanában tanult újfajta technikát szeretné beépíteni a kollekcióiba.

Ha a galéria ízelítőjéből kedvet kaptatok, hogy vásároljatok egy Feyér Zsuzsa tatyót, iratkozzatok fel a hírlevelére, hogy megtudjátok mikor hol lehet kapni, vagy látogassatok ki a WAMP-ra, ahol rendszeresen árul. A honlap egyébként fokozatosan alakul át online bolttá, így előbb-utóbb könnyedén a gép elől is tudtok majd vásárolni.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások