Divat

Kampánykörkép

4431

Az elmúlt hónapokban sorra láttak napvilágot a különböző tervezők és divatházak előttünk álló őszi-téli szezonra szánt kollekcióit népszerűsítő kampányképek. Megpróbáltuk nektek egy csokorba gyűjteni őket, ami elég nagy feladatnak bizonyult,  két húsz képes galériává duzzadt, s még biztosan így is kimaradt egy-két izgalmas fotó. A legfontosabbak mint például a Chanel, a Louis Vuitton természetesen helyet kaptak.

Első adag kampányfotó itt!

Pár nagy név uralja a fotósok közül a 2009/2010-es divatot, s egy-egy modell neve több kampányban is feltűnik. A sztárfotós Steven Meisel például nemcsak a Cavallinak és a Lanvinnak fotózott, hanem a Prada, a Louis Vuitton és az Alberta Ferretti képeket is ő készítette. A másik híres fotográfus, Mario Testino gyűjteményünkben a Versace és a Salvatore Ferragamo divatházak kampányképeiért felelős. A neves páros, Mert és Marcus a Miu Miunak és a Valentinónak dolgoztak ezúttal. 

A modellek között többször is felfedezhetjük Raquel Zimmermannt, aki a Gucci, a Jean-Paul Gaultier és a Hermés arca lesz ősztől, de Giesel Bündchent is több kampányban láthatjuk, egy szál kabátban pózol a London Fognak, jobban felöltözve pedig a Versace háznak. Mi is büszkék lehetünk, hiszen Mihalik Enikő nemcsak a Max Mara arca, hanem Cesare Paciotti olasz designer kreációit is népszerűsíti.

Második adag kampányfotó itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások