Divat

Melltakaró

4423

Lefogadjuk, hogy közületek is sokan vásároltak már olyan felsőt, amit hatalmas dekoltázsa miatt nem tudtatok hordani. Mégis hogyan oldhatjuk meg ezt a problémát? Az egyik opció, hogy aláöltözünk, persze vannak olyanok, akik nem szeretik ha több réteg ruha van rajtuk, és a meleg hónapokban, a nagy hőség miatt ez tényleg kényelmetlen lehet. Szerencsére a kreatív termékfejlesztők ma már erre is találtak megoldást!

A probléma orvoslására fejlesztették ki, a képen látható melltartóra szerelhető darabot, ami elfedi a dekoltázst, és pont úgy hat, mint egy trikó, így biztosan senki nem jön rá a turpisságra. Kétféle méretben valamint fekete és fehér színben rendelhető meg, nem kerül többe mint tizenhárom dollár.

Mi biztosan nem viselnénk, sőt elég nehéz elképzelni, hogy a lányok tömött sorokban várakoznak, csak azért, hogy beszerezhessék a dekoltázsfedőt. Vagy tévedünk? Gondoljatok csak bele: egy forró ágyjelenetnél a pasinak nemcsak a melltartó kapcsaival kell megküzdenie, hanem a dekoltázstakaró készülékkel is.  Vágylohasztó, nemde? Vagy egy nő sosem visel ilyet, ha várhatóan ágyban végződik az este, hiszen akkor erősen javallott mély dekoltázzsal domorítani?! Szerintetek hasznos? Ti vennétek, hordanátok?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások