Test

Gergjedek a lökőizmodra!

4419

Kifejezetten csajos téma következik, bár azt hiszem, hogy pasi olvasóink is izgatottan falják majd e sorokat, hiszen kiderül, mi csajok mit is szeretünk rajtuk. Körbe dobtunk egy e-mail-t - azzal a kérdéssel, hogy ki, mire gerjed - nőismerőseink között, és özönlöttek a válaszok. Az, hogy kinek milyen színű a bőre, a haja, vagy milyen ruha van rajta, szinte senkit nem érdekel. Viszont voltak elég meghökkentő válaszok is. Nekem nagyon furcsa, hogy valaki az eres karokat kedveli, vagy épp a heges, pigmentfoltos bőrre gerjed, hiszen számomra ezek defektnek minősülnek. Persze, amíg én bukok a kerek farra, addig az mást cseppet sem érdekel.

A lökőizom

Természetesen a legtöbb csaj a formákra megy: jól kidolgozott tricepsz, formás, kemény fenék, széles váll, háromszögre emlékeztető felsőtest, keskeny csípő - ahogy az az evolúciós könyvekben meg van írva. Nőismerősöm körében a "lökőizom" a hőn szeretett elem. Ez a csípőcsont feletti bemélyedés, ami nem a soványság, hanem az izmosság miatt lép fel. Csodaszép. "V-alakú árok-pár, ami kissé letolt nadrágnál látszik igazán, és a lányok tekintetét finoman a péló irányába tereli. Hogy is hívják? Alhas izom?" - ahogy az egyik csajbarátom leírta.

Ugye nem gondoljátok, hogy a hátukat észre sem vesszük...?

Minden nő!

Igen, kivétel nélkül minden megkérdezettem imádja a szép karokat. Mindegy, hogy alsó vagy felső, az a király, ha ász az izomzat! Ott vannak a gödrök a megfelelő helyeken, alkalomadtán pedig lehet csodálni a formás izmok dinamikus mozgását.

Az arc

Nekem az arc felső harmada a meghatározó: ha elég szuggesztív a tekintete jöhet, sőt a kidülledő szemek is tetszenek  (a glaukómás kinézetű pasi kifejezetten az esetem). Sokak érdekes módon nem a szem színét, inkább a formáját figyelik. Azt, hogy mennyire kifejező, kutya-tekintetű, mélázó, álmos vagy bogárszemű a csábító. Koponyafetisiszta is vagyok. Ha valaki nagyon rövid hajjal rendelkezik, esetleg teljesen borotvált a kobakja, és szépen látszik a koponyacsontja, a hátsó, tarkó feletti kis dudor - protuberancia occipitalis externa – nos, az mindennél izgatóbb.

Szőr

Egy nőismerősöm sem mondta, hogy legyen csupasz a pasi. Hát... Persze a Csubakka-típusú egyedektől mi is ódzkodnak, de azért legyen egy kis borosta, némi trimmelt fanszőrzet és a mellkason sem árt, ha van mit cirógatni. A szemöldök legyen kiigazítva, de ne legyen látványosan szedett, a haj pedig semmiképpen ne legyen festett, a deres halánték, kifejezetten Clooney-san hat.

Virgácsok

Nőtársaim kilencvenöt százaléka megemlítette a formás vádlit. Érdekes, sose fogdosom, de a szép férfi láb, amihez ugye a vádli is hozzátartozik, nekem is a gyengém. Én imádom az izmos, de nem vaskos combokat is. És ha már ennyire meztelenek a férfiak, mondjuk ki, a már-már szabályosan kerek herék is csodálatosak… és a szép szimmetrikus vesék.

Összességében elmondhatom, hogy ahány csaj, annyi részletkérdés, de rendesen gerjedünk a pasikra külcsín alapján. Te mire rebegteted a pilláidat?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások