Étel+Ital

A konyha ördöge

4410

Szeretem a melegszendvicset. A töltelékek variálhatósági lehetősége a végtelenbe mutat. Lehet édes, krémes és ropogós. A nagy kérdés, hogy mivel készítsük el? Simán a sütőben kiszárad, grill alatt pikk-pakk kész, de nem lesz ropogós a kenyér. Az az otromba toastsütő meg utálnilvaló szerintem, mert nehéz tisztán tartani, megéget, letörik a zárópöcke. Most viszont, alig hatezer forintért találtam, egy nagyon szép és többfunkciós szendvicssütőt. Használata egyszerű: csak beleteszed a szendvicset takaró cuccot - kenyér, pita, palacsinta, pizza -, közé a tölteléket, összepattintod és már sül is. Tehát készíthetsz édességet, calzone pizzát, melegszendvicset, valami keleti ízekkel megtöltött pitát. Egyéb ötlet?

Tetszik?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások