Divat

Lődd be magad Penélope Cruzzal!

4397

Ezúttal egy igazi nőt elemzünk, aki természetességével csak tovább fokozza a belőle áradó szexualitást. Vajon te őt követed?

1. Leginkább a nőies szetteket kedveled.

2. Ha lazábban öltözöl, akkor is ügyelsz alakod hangsúlyozására.

3. Hajad hosszú és természetes színű, általában kiengedve viseled.

4. Soha nem viszed túlzásba a sminket.

5. Még akkor is magas sarkú van rajtad, mikor csak farmert kapsz fel, tisztában vagy a tűsarok erejével.

Ki is mai stílusikonunk?

Ezúttal a spanyol szépség, Penélope Cruz stílusát lestük meg. Ő az a nő, aki természetességével, nőies alakjával a legtöbb férfi szívét megdobogtatja, tehát érdemes tőle tanulni! Titka abban rejlik, hogy sosem közönséges, tisztában van vele, hogy a kevesebb néha több. Bár gyakran visel merész vöröset, soha nem keveri más karakteres színekkel, így megjelenése visszafogott marad. A ruhák hossza nem túl rövid, a dekoltázs nem hangsúlyos, de mégis sejtetnek a darabok, ezért tapad minden tekintet a színésznőre.

Képek Penelope Cruzról még itt!

Ki is Penélope Cruz?

A spanyol színésznő 1974-ben született Madridban egy autószerelő apa és egy fodrász anya első gyermekeként. Kicsi korától kezdve balettozott, a tánccal tizenöt éves kora után szakított, hogy minden energiáját színészi karrierjére fordíthassa. Kezdetben reklámfilmekben, tévéfilmekben szerepelt. Karrierje igazán akkor indult be, mikor a leghíresebb spanyol rendező, Pedro Almodóvar felfigyelt rá. Sokat dolgoznak együtt, legutóbb például a  Volver című alkotásban.

Penélopét ma már sikeres hollywoodi színésznőként tartják számon, aki Woody Allen Vicky Christina Barcelonájában nyújtott alakításáért elnyerte a legjobb női mellékszereplőnek járó Oscar-szobrocskát. 

A színésznő barátja 2008 óta a Vicky Christina Barcelona férfi főszereplője, Javier Barden, akivel már egy 1992-es filmben is együtt forgatott. Javier előtt Penélope járt Tom Cruise-zal, Matthew McConaughey-val és egy rövid ideig Orlando Bloommal is.

Stílusára a rajongók mellett évekkel ezelőtt figyelt fel a Mango, amelynek kollekcióit éveken keresztül Penélope húgával, Monicával együtt népszerűsítette a kampányfotókon. Idén, 2009-ben a Vanity Fair beválogatta a legjobban öltözött nők közé.

Sorozatunk előző részei:

Lődd be magad Varga Zsuzsával!

Lődd be magad Alison Goldfrappel!

Lődd be magad Roisin Murphy-vel!

Lődd be magad Sarah Jessica Parkerrel!

Lődd be magad Scarlett Johanssonnal!

Lődd be magad Katie Holmes-szal!

Lődd be magad Gwen Stefanival!

Lődd be magad Rihanna-val!

Lődd be magad Juliett-tel!

Lődd be magad Agyness-szel!

Lődd be magad Mischa Bartonnal!

Lődd be magad Shirley Mansonnal!

Lődd be magad Katy Perry-vel!

Lődd be magad M.I.A-val!

Lődd be magad Fergie-vel!

Lődd be magad Emma Watsonnal!

Lődd be magad Kate Lanphearrel!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások