HotCot

Öltözz így, augusztus 5-én!

4394

Az éjszaka hozott egy kis enyhülést az időjárásban, ennek ellenére a lakásokban, az irodákban és a tömegközlekedési eszközökön fülledtebb lehet a levegő, mint kint, így melegebbnek érezhetjük.

Napközben a hőmérséklet huszonhét fokig is felmehet, így fázni biztosan nem fogunk, de esőre nagy valószínűséggel számíthatunk. Az Accuweather szerint negyven százalék esélyünk van viharok kialakulására, a felhőzet napközben többször is megnövekedik.

Ezeknek az információknak a fényében a mai szettajánlatunk valami lenge könnyed ruha, például egy hosszú szárú törökbugyi, valamilyen nyári felsővel, cipőnek vagy papucsot vagy valami vízhatlan lábbelit válasszatok, mindenesetre olyat, ami nem szívja magába a vizet mint egy szivacs. Ha nem szerettek átázni egy-egy frissítő nyári záportól, akkor tegyetek a táskátokba egy esernyőt, vagy egy trendi kalapot és egy esőkabátot vagy széldzsekit. A viharok ideje alatt feltámadhat a szél, ezért a fázósabbak egy vékony kardigánt vagy pulóvert is betehetnek mai túélőcsomagukba.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások