Test

A botox nem számít!

4363

Kinek másnak jutott volna először eszébe, mint egy magyar cégnek kifejezetten plasztikai műtéten átesett nőknek szépségversenyt rendezni. Most már lesz ilyenünk is, sőt nekünk lesz először, néhány külföldi site már fel is kapta a témát...

A hagyományos modellversenyekkel ellentétben, ahol csak olyan nők indulhatnak, akik szépsége a természet ajándéka, erre kizárólag a sebészkések által megszépített csajok nevezhetnek. A szépségversenyre minden tizennyolc és harminc éves kor közötti műtéten átesett nő indulhat, de a harminc feletti csajok se szomorkodjanak, nekik lesz külön kategória. Ja, és fontos kihangsúlyozni, hogy amennyiben csak botox-szal kezeltek, abban az esetben nem indulhatsz, mert a BOTOX NEM SZÁMÍT!!! Na, ez a durva. A verseny honlapját itt találjátok, nevezni pedig online lehet itt!

Már a szépségversenyekkel kapcsolatban is vannak fenntartásaink, de vegyünk egy színvonalas, jól megszervezett rendezvényt. A genetikai adottságaikat és azt, hogy ezekkel miképpen tudnak bánni, hogyan tudják ezeket kihasználni, azt mérik össze a nők, ez ideáig még (talán) rendben van. De egy plasztikázott szépségek versenyén mit mérnek össze? Hogy ki tudott nagyobb összeget a szépülésére fordítani, hogy ki mert nagyobb szilikont bevállalni, vagy ki szívatott le a seggéről több zsírt??? Persze bizonyos esetekben például egy görbe orrnál nem segít a torna, ott orvosi beavatkozás kell, de egy feneket bizonyos határokon belül lehet formázni, és a valódi szépségkirálynők ezt teszik, megdolgoznak alakjukért, szépségükért például az edzőteremben.

Nem a plasztikai sebészet ellen akarunk kampányolni, hiszen mindenkinek szíve joga azt tenni a testével, amit akar, de hogy ezt összemérjék, az már kicsit röhej. Mintha egy matematika versenyre mindenki számítógépekkel nevezne, és persze, hogy az kerülne ki győztesen, akinek a legtöbb pénze, így a leggyorsabb gépe, és a legjobb programja van, a bonyolult feladványok megfejtéséhez. Ez fair verseny lenne? Lenne egyáltalán bármi értelme? 

A győztes három csajon kívül a plasztikai sebészeik is jutalmat kapnak. Bár nem tudjuk mi van abban az esetben, ha más és más szakember végezte a zsírleszívást, a cici turbózást és az arckisimítást, akkor melyikük lesz elismerve, vagy mindegyik? A szakemberek díjazása már érthetőbb, hiszen a lányok az ő munkáik, így kiderülhet ki is a legjobb plasztikai sebész itthon. Persze az alapanyag is fontos, hiszen a kiindulási állapot nagyban befolyásolja a végeredményt, tehát két sebész munkája sem mérhető össze teljesen.

A díjak kecsegtetőek - lakás, autó és egy luxusnyaralás, így biztosan sokan neveznek majd. Nektek mi a véleményetek? Neveznétek?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások