Divat

Szexelj a városban!

4343

Már hallhattunk nyilatkozatokat, hogy igen lesz második része a Szex és New York mozinak, aztán többen azt is tudni vélték, hogy 2010 első felében lesz a premier. Mi ezeket a híreket mindig fenntartással fogadtuk. Igazán csak akkor fogjuk elhinni, hogy lesz folytatás, ha már ott ülünk a moziba. Biztos, ami biztos.

Nem sokkal ezelőtt kezdődött találgatás azzal kapcsolatban is, hogy vajon a recesszió, hogyan befolyásolja majd Patricia Field munkáját. Mindenféle divattal foglalkozó oldalon és blogokban vitatták, hogy vajon mennyire kell követnie a filmnek a valós gazdasági helyzetet, hogy a válságnak érződnie kell-e Carrie és a csajok ruhatárán.

Most jött egy újabb hír, ami megint csak azt támasztja alá, hogy tényleg lesz folytatása a mozinak. Itt olvasható ugyanis, hogy augusztus 4-én nyílt castingot tartanak New Yorkban, a film újabb részéhez keresnek szereplőket. Tehát most mindenkinek adott a lehetőség, hogy részese legyen a szexnek a városban!

Pontos infók, ha esetleg részt szeretnétek venni a castingon, mi sajnos nem tudunk, mert éppen arra a napra már mindannyiunknak van programja.

Időpont:
2009. augusztus 4.

Helyszín:
Metropolitan Pavilion
125 W 18th St.
New York, NY 10011

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások