Divat

Csúcsjárgányok

4344

Már nálunk is kapható a Puma 2009-es designer kerékpárja, ami sokban különbözik az előző évek bringáitól. A Duo Loop névre keresztelt két kerekű csoda retrós formát kapott, és az előző modellekkel ellentétben már sebességváltóval is rendelkezik.

A tavalyi foszforeszkáló bicikli után a 2009-es fekete-fehér és fekete-kék színekben kapható. Nálunk a Subvibe-ban lehet megvásárolni a fekete-fehér változatot. Viszonylag mélyen a zsebébe kell annak nyúlnia, aki Pumával akar gurulni, hiszen majdnem háromszáz-ötvenezret kérnek egyért, persze ezért egy különleges darabnak leszünk a boldog tulajdonosai. 

Bringák itt!

A nyolc sebességes Shimano váltóval ellátott bringát könnyedén, egy mozdulattal félbe hajthatjuk a gyors kioldós fogantyú segítségével, az integrált DT zárrendszernek köszönhetően pedig a kerékpár használhatatlanná válik a tolvajok számára miután elvágták a vezetéket.

A Puma tudja, hogy egy városi bringásnak nagyszerű fékekre van szüksége, hiszen számos olyan szituáció adódhat, amikor gyorsan kell megállni, így mechanikus ikertárcsás fékek kerültek beszerelésre. Az alkatrészek nagy része rozsdamentes acélötvözetből készültek, így a minőség is garantált.

A Puma biciklieit egy dán cég, a Biomega gyártja. A vállalat filozófiájában nagy szerepet kap az eszményi város, ahol jó élni, mert tiszta és békés. Ilyen metropoliszok kialakulásához szeretnének hozzájárulni környezetbarát és csendes kerékpárjaikkal, amelyek a szépség terén méltó vetélytársaik lehetnek az autócsodáknak.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások