Közösség

Úgy élvezünk, mint az állatok

4338

Az egy dolog, hogy nagyapánk korabeli férfiak esetében fennáll a veszély, hogy ha a húsz éves titkárnővel maszatolnak a tilosban, akkor elviheti őket a szexuális megerőltetés miatt bekövetkező szívroham. Oké, ez apánk korabeliekkel is megeshet, ha bedobják a kék bogyót. De hogy egy fóka is ilyen véget érjen, az picit fura, mindig azt gondoltam, az állatok sokkal jobban érzik, és sokkal inkább tiszteletben tartják, mi az, ami jó nekik és mi az, ami nem. Például nem cigiznek. Miközben a másik oldalon semmi meglepő nincs ebben, hisz arról már hallottunk, hogy egy-egy párzási időszakban akár étlen szomjan hajtják a nőstényt és a szexet napokig egyes fajok képviselői, meg ugye ott vannak a hímek szintén egészségkárosító párviadalai a kopulációs jogért.

Szóval itt van, azaz itt volt Mike, a nürnbergi állatkert fókája, aki sajnálatos módon eltávozott egy hevesebb szexcsata után. Az állatkerti gondozók elmondták, a tizenkilenc éves fókának tizenkét utóda volt, és most, a párzási szakaszban három nősténnyel foglalatoskodott. Kemény időszak ez az állatoknak, tették hozzá, ám sajnálatos módon bárhogyan is igyekeztek segíteni a kimerült fókának, végül kimúlt. Persze nem olyan rossz halál ez, kiváltképp, hogy vadon élő társainak átlag élettartamát így is felülmúlta.

De szex ügyben még egy furcsaságra bukkantunk a minap. ha azt mondom teknős, mindenkinek egy lassú, lomha, csendes lény jut eszébe, amit vagy a tévében látunk vagy egy lakásban, amint azzal tölti az életét, hogy próbál áthatolni az üvegen a szabadba. Az azonban biztosan nem jut eszünkbe, hogy fürgén rápattan a nőstény hátára, és hangos élvezésbe kezd. Pedig de.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások