Divat

A puncikupak barátai

4336

A különleges és hihetetlenül hasznos találmányokról már adtunk hírt, olvashattatok a melltámaszról, ami egy XXI. századi nőnél alváskor elengedhetetlen, de így értesülhetett több mint hetvenezer ember arról is, hogy már nem kell puncikupak nélkül élni tovább ezen a bolygón.

Most a japánok álltak elő egy olyan eszközzel, amely plasztikai műtét nélkül segíthet korrigálni az orrunkat. A pici gomb orrokban a szerkezet lassan megnyújtja a porcot, így használata után megváltozik az addig kerek légzőszerv alakja.

A képet elnézve, arra jutottunk, hogy ez fájhat, de hát régóta tudjuk a szépségért szenvedni kell. Bár csak hét dollárt, tehát körülbelül ezernégyszáz forintot kérnek ezért a nagyszerű találmányért, ami igazán nem sok, ha figyelembe vesszük, hogy nem kell kés alá feküdni, de mi úgy gondoljuk, hogy hasonló minőségi változás egy anyutól lopott ruhacsipesszel is elérhető.

Ha már egy ruhacsipesszel megformáltuk az orrunkat, akkor jöhet a száj, feltéve, ha kicsinek tartjuk mosolyunk szélességét. A japán tervezők roppant kreatív szakemberek, így több méretben is megalkottak egy kis műanyag szerkezetet, hívjuk szájpeceknek, ami segít nagyobbá tenni a vigyort az arcunkon. Sajnos árat nem találtunk sehol, de gondoljuk, hogy ez sem lehet túl drága. Erre érdemes beruházni, mivel ez már egy bonyolultabb szerkezet, így nem helyettesíthető semmiféle a háztartásban megtalálható alapvető eszközzel.

Nem akarjuk ezen forradalmi találmányok hasznosságát vitatni, de felvetődött bennünk a kérdés, hogy vajon milyen hosszan is kell alkalmazni ezeket, hogy látható változást érjünk el, hiszen egy fogszabályozáshoz is évek kellenek...?!

Legyünk igazi Manga hősök!

Ha mangáról, a hagyományos japán rajzfilmről van szó, akkor az emberek fanatikussá válnak, legalábbis a japánok. Vannak, akiknek a fent említett szerkezetek nem elegendőek, nagyobb változásra vágynak, pontosabban arra, hogy minél jobban hasonlítsanak kedvenc rajzfilmhősükre. 

A japán divatról már írtunk, de ez még annál is súlyosabb, egy új szépségideál van kialakulóban a szigetországban. A fanatikus rajongók, lányok és a fiúk egyaránt képesek feltöltetni mellüket karjaikat, homlokukat, hogy ezzel olyan groteszk legyen a testük, mint kedvencüknek.

A képeken úgy néznek ki, mintha valamelyik sci-fiben a gonosz bolygó lakói lennének. Injekciós tűk segítségével sós oldaltot fecskendeznek a bőrük alá, ami púpokat, csomókat hoz létre. Bár a folyadék egy idő után teljesen eltűnik, mégis elég bizar látvány ez az egész. Még több képet itt találtok!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások