Divat

Abroszból tatyó, ruhából párna

4293

Kis Gabriella, egy kedves olvasónk levélben küldte el nekünk honlapját, ahol az általa textilből készített kreációkat nézhetjük meg. Nagyon megtetszettek a Gabi által készített táskák, párnahuzatok és takarók, főleg, mert a különböző - kockás, virágos, csíkos - anyagokat kitűnő érzékkel párosítja össze.

Kis Gabriella Budapesten született, jelenleg Hollandiában él, de még ebben az évben tervezi a hazaköltözést. Diplomáját is kinn, az Utrecht-i Képzőművészeti Főiskola autonóm szakán szerezte meg. A Galoska márkát 2008-ban alapította, a név pedig egyik kedvenc szava a hozzá kapcsolódó sok gyerekkori játékosság és emlék miatt. A Galoska név alatt futó termékekben ezt a gyerekkori önfeledt játékosságot kívánja visszaadni. A táskákat, a párnákat és a takarókat egytől egyig saját kezűleg készíti, így mindegyik egyedi.

Nézzétek meg a galériában található válogatást Kis Gabriella termékeiből, és ha valamelyik megtetszik, akkor a honlapján keresztül még meg is vásárolhatjátok.  A cotcot olvasók augusztus 31-ig minden internetes vásárlásnál húsz százalék kedvezményben részesülnek, ha megrendelésedben feltüntetitek, hogy "cotcot kedvezmény". Galoska cuccokat Budapesten jelenleg a Magma galériában, a Petőfi Sándor utca 11. szám alatt találjátok meg.

Táskák, párnák, takarók!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások