Test

A jó láb faktor

4319

Hála a hírműsoroknak mindenki jól ráfeszkózott a hőségriadóra. Meleg van, ez tény, azt viszont nem értem, hogy miért kell minden egyes nap vezető hírként közölni, hogy megint harmincnyolc fok volt. Valahogy ugye túl kell élni a trópusi meleget, így a lehető legkevesebb ruhát húzzuk magunkra. A kevesebb gönc több bőrt és húst enged láttatni, és ez alól a lábunk sem kivétel. Mióta súlyos kánikula van, előszeretettel nézegetem, milyen típusú nők mennyit láttatnak magukból.

Mutasd mid van!

Nem vagyok lábfetisiszta, ezt szögezzük le, csupán sokszor elgondolkodtat, miért vannak olyan nők, akik előszeretettel mutogatják a nem épp szemet gyönyörködtető lábaikat. Talán mielőtt kilépnek az utcára nem néznek tükörbe, vagy nem látják, hogy a kelleténél jóval visszeresebb a lábuk, esetleg még nem barátkoztak meg a szőrtelenítés újkori divatjával. Az utóbbi időben, épp a sok negatív impulzus miatt megszaporodtak a kirohanásaim. "Akinek ilyen lába van, az miért mutogatja?" Gyorsan rá kellett jönnöm, hogy a jó láb fogalma igencsak relatív, mert mindenkinek más jelenti a szépet. Épp ezért úgy döntöttünk, kivesézzük a lábtípusokat, ti pedig döntsétek el, hogy ki legyen a jó lábak non plus ultrája.

1. Nyakigláb

Kezdjük a tápláléklánc csúcsán! Ők a legszerencsésebbek, hiszen csodás gazellatestüket két csodás lábbal is megfejelte a teremtőerő. Hosszú combok, keskeny vádli és ami a legeslegjobb: hosszúkás térdkalács. Csodálatos, de tényleg. Ezek a csajszik nem szorulnak rá a magassarkú cipő lábszépítő hatására, hiszen még mezítláb is vénuszi szépségek. A kategória nagyágyúja ki más lenne, mint a brazil szupermodell Gisele Bündchen.

2. Vékony csontos

Megosztó kategóriáról beszélünk, hiszen aki rajong a cérnavékony nőkért, az minden bizonnyal a csontos lábakat is szereti. Leginkább egy pálcikához hasonlítható ez a típus, hiszen nincs klasszikus lábformája: szélesebb comb, kerek térd, keskenyedő lábszár, vékony boka. Ha a delikvens pluszban még rendesen szét is sportolja a vékonyka lábait...háát. Nem túl lehengerlő látvány. Tipikus cérnalány a Szex és New York Carrieje, Sarrah Jessica Parker.

3. Kerek formák

Állítólag a férfiak többségénél az ilyen láb a tuti befutó: gömbölyded combok, kerek térdkalács, formás vádli, kecses boka. Ez eddig oké, de mi van akkor ha épp egy hízásra hajlamos csajszit áldott meg az ég ilyen futóművel? Akkor sajnos a zsírpárnák pofátlanul lerakódnak a térdre, a fenék alá, de még akár a vádlira is. Rendszeres testmozgással viszont szuperjó eredményt érhetünk el, hiszen nem kell,hogy kőkemény izomzat legyen a lábunkban, csupán nőies sziluett. Természetesen a kerek idomairól elhíresült Scarlett Johansson ezen típus jeles képviselője.

4. Izmos, kötött, férfias

Bizony, szegény sportolólányok. Az élsportnak vannak bizonyos negatív hatásai, a kötött izomzat is ilyen. Egy idő után az izmok megkeményednek, amit már jó messziről ki lehet szúrni. Az ilyen lábú lányok képtelenek a puha nő látszatát kelteni, hiszen csak a vak nem látja, hogy vasbetont hordanak a lábaikban. A kategória egyértelmű győztese Serena Williams. Te jó ég!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások