Divat

Hőségdivat

4281

Sajnos még a legnagyobb melegben is kénytelenek vagyunk felöltözni. A hőségriadót persze csak lenge holmikban élhetjük túl, és még így sem lesz könnyű dolgunk, pláne most, amikor az időjárás enyhén szólva hektikus. Körbenéztünk a Gas háza táján, mit kínálnak nekünk az idei nyárra.

Szerencsére a Gas tervezői is felismerték, hogy a globális felmelegedés nem egyenlő a sztenderd negyven fokos hőséggel, így változatlanul számolnunk kell a hirtelen lezúduló nyári záporokkal. Épp ezért még a nyári kollekcióból sem száműzték a farmert, sőt a világhírű anyag nemcsak nadrág formájában kapható: rövid zakók, farmeringek, farmerszoknyák mind-mind megtalálhatóak az idei kreációk között. A farmer nehézségét ajánlott ellensúlyozni valami könnyedebb anyaggal, erre ideális választás a lenvászon. A hőségben a lehető legjobb választás egy laza lenblúz vagy ruha, ha pedig leszakad az ég, simán felkaphatunk egy farmerzakót - az összkép még mindig nőies marad. Nyaranta két visszatérő elem van a divatházak kollekcióiban: a matróz és a szafari. Örökzöld, megunhatatlan és mindig stílusos.

Klikk ide a nyári darabokért!

A kék és a fehér kombinációja jó alap az autentikus matróz szetthez, ám szó sincs férfias outfittekről, hiszen egy magassarkú cipővel vagy egy borítéktáskával akár este is viselhetjük a tengerészek ihlette szerelést. Ha szeretnénk még határozottabban kihangsúlyozni a nőiességünket, válasszunk ezüst, vagy arany ékszereket, brossokat. Hűvös estéken jó szolgálatot tehet egy sötétkék kabátka, természetesen horgonyos gombbal.

Ha a lágy vizek helyett inkább egy kellemes szafari hangulatát idéznénk meg, nincs más dolgunk, mint a föld színeibe öltözni. Választhatjuk a barna és a zöld összes árnyalatát, kiegészítőnek pedig a pántos sarutól egészen a fa fogantyús táskáig minden jöhet. Kánikulában nagyon jó választás, sőt nincs olyan alkat, bőr- és hajszín, amihez ne passzolna jól egy afrikai hangulatú szett. Ékszerek terén is érdemes megmaradni a természetességnél, elővehetjük a hosszú etnós nyakláncokat, a széles karpereceket. Fontos, hogy ne keverjük az anyagokat, a fém hidegsége nem passzol ehhez a stílushoz!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások