Közösség

Legyél infantilis!

4276

Előbb utóbb-sajnos fel kell nőni, szó szerint nincs mese. Sokunk mégis képtelen elszakadni néhány gyerekes szokástól vagy tárgytól. Elég elmenni egy közös kiruccanásra a barátnőkkel, és szabad rácsodálkozni, hogy a legtöbb csajszi eszementen ragaszkodik valami kislányos holmihoz. Sorra vesszük azokat a tárgyakat, amiktől nekünk nincs szívünk megválni, amik még felnőtt fejjel is gyermeki zsizsegéssel töltenek el minket. A lista után természetesen tiétek a pálya.

Plüssjószág

Evidens, alap, kár tagadni, mindenkinek van, maximum a pince mélyén bedobozolva. A lelkesebb lánykák bőven húsz fölött sem ódzkodnak a kedvenc állatkával hálni, ami mindaddig nem gond, míg a kiszemelt pasinak is akad hely az ágyban. A túlzásba vitt fanatizmus inkább égő, mint aranyos, így tilos házi állatkertet tartani a hálóban.

Alvóspárna

Ó, mennyi párnát nyűttünk szét életünk során: volt rajzfilmfigurás, kedvenc ágyhuzatos, de biztos akad olyan is, aki kedvenc plüssállatkáját használja erre a nemes célra. Aki még nem élte át, el sem tudja képzelni, hogy mennyire fájó tud lenni kihajítani a cafatosra aludt darabot. A párna addiktoknak utazás előtti csomagoláskor legalább olyan fontos bepasszírozni az imádott darabot a bőröndbe, mint a két heti váltásruhát.

Mamusz

Hála az égnek, a mamuszok reneszánszukat élik, így nincs ok a szégyenkezésre, ha a hideg téli napokon szeretjük a lábfejünket jegesmedvébe, vagy épp dús szőrű macskába burkolni. Ha igazi fanatikus mamuszhordók vagyunk, félő, hogy szezononként kell cserélgetnünk a melengető darabokat, hiszen a talpmegoldásaik nem bírják sokáig az állandó járkálást. Diszkrétebb és strapabíróbb a tapadókorongos gyapjúzokni, ami szintén kiválóan melegít, és még attól sem kell félnünk, hogy hatalmasat zakózunk a frissen polírozott lépcsőn.

Pizsi

Elég bemenni bármelyik olyan üzletbe, ami hálóruhákat is forgalmaz, gyorsan kiderül, hogy a tervezők az infantilis lányokra is szeretettel gondolnak, hiszen a szexdémon kiegészítőin túl mindig találhatunk kényelmes pamutdarabokat is. Jellemzően rózsaszínnel operálnak, mintául pedig imádnivaló állatkákat és motívumokat pakolnak a kényelmes holmikra. Hát nem jobb 100% pamutban aludni, mint selyemben, poliészterben, vagy latexben?

Foszforeszkáló csillagok

Maradjunk az éjszakánál! A nagyobb játékboltokban máig kapni foszforeszkáló faliragaszokat, amik nappal szépen begyűjtik a napfényt, majd éjszaka zöldes, neonos színnel borítják be a szobát. Telitalálat mindenkinek, aki utál koromsötétben aludni. Ha ügyesen választunk, csak ámulunk és bámulunk majd a méretes csomag tartalmán: csillagok, holdak, bolygók... csupa világító kütyü, egyszerűen megunhatatlan.

Csajos bringakiegészítők

Aki szeret a városban kerekezni tudja, hogy a kiegészítőgyártók olyan csajos arzenált kínálnak a bringás lányoknak, hogy azok alig bírnak válogatni: sárvédő, csomagtartótáska, duda, üléshuzat, csengő. Kedvencünk Henci katicabogaras csengője, ami azon túl, hogy remekül funkcionál, még a szárnyait is szétnyitja.

Buborékfújó

Mi sem bizonyítja a bubifújó létjogosultságát, mint az a tény, hogy valamirevaló buli nincs nélküle. Az illatosított szappanhab az igazi, a sála a tutti fruttitól egészen a csokoládéig terjed. És az óriási buborékfújó? Mindenkiből előbújik a gyerek, mikor meglátja a színes, illatos szálló buborékokat.

Lányka erszény

Nem tudom ti hogy vagytok vele, de én máig állítom, hogy a pénztárca rengeteget elárul a tulajdonosáról. Nem egy olyan lány van, aki huszonévesen is a játékboltban vásárol pénztárcát, hiszen kislányos, állatkás, aranyos mintás darabokból igazán ott bőséges a kínálat. Alapvetően nem gáz, de ha mondjuk üzleti ebédre, vagy tárgyalásra megyünk, nem árt ha némileg szofisztikáltabb pénztárcát viszünk magunkkal.

Zenélő izé

A játékkészítők nagyon tudnak valamit, hiszen a gyerekek gyors elalvását szolgáló gépezetek még a felnőttekre is a világ nyugalmát hozzák. Persze szó sincs arról, hogy órákig kell mosolyogva nézni a bólogató figurákat, vagy a körbe-körbe forgó égitesteket, de tény, hogy a végtelenül egyszerű melódiák a felnőtteket is alvása késztetik.

Mobilfityegő

Lehet imádni és lehet gyűlölni, köztes út nincs. Akad olyan, aki hülyét kapna, ha a telefonbeszélgetésit diszkrét csilingelés kísérné, mások meg fanatikusan forgatják a mobilkiegészítős állványokat, hogy megtalálják a legaranyosabb darabot. Ne gondoljátok, hogy csak gagyi kínai fityegőkkel lehet dekorálni a mobilokat, hiszen nem kisebb ékszergyártó, mint a Swarovski is piacra dobta már az efféle kiegészítőit. Kérdéses, hogy a örömmel karistoljuk-e össze a csillogó-villogó kristályokat a folytonos használattal.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások