Étel+Ital

Tubusos szalonna

4263

Bóklásszunk egy kicsit a konyhában, és nézzük meg, milyen nagyszerű találmányok könnyítik gasztronómiai kalandozásainkat, ha szeretnénk. Íme a kedvenceink.

Tubusos békön

Egyérteleműen ez viszi a prímet, és száz százalékig biztosak vagyunk benne, hogy a többségnek pontosan az hagyja el a száját, mikor meglátja, mint barátainknak. Ez pedig a "pfúj bmeg!". No igen, igen, valóban elég visszataszítő a ketchupos flakonba töltött szalonnapaszta, de ha belegondolunk, igen jogtalan undor ez egy olyan nép szájából, ami kolbászkrémen és löncshúson nevelkedett.

Squeezable Bacon

Mégbékön

Ha pedig már szallonáztunk egy jót, desszertként rádobhatunk egy szalonnás drazsét...

BACON BEANS

... majd megtisztíthatjuk a fogainkat egy kis szalonnás fogselyemmel.

BACON FLOSS

Csokiszipka

Aztán itt van a csokiinhalátor. Többféle ízesítésben elérhető, van mentolos, málnás és sima, szinte nincs is benne kalória, és a fejlesztők szerint kitűnő kiegészítője egy délutáni kávézásnak. Mondjuk nekem a dörszölős könyv jut róla eszembe gyerekkoromból, amiben meg lehetett kapargatni a cipőt, aminek bőrszaga volt, meg a banánt. A csokis volt a legélethűbb, de a legkevésbé sem pótolta a csokievést, inkább kedvet csinált hozzá.

Inhaled Chocolate

Partitálca

Na ennek legaább van értelme, házibulikban is meg hülye állófogadásokon is praktikus lehet. Vagy meccsen. Vagy fesztiválon. Vagy... De akár egy otthoni estén is el tudom képzelni, bár én tuti magamra borítanám az egészet, amikor épp egy nagyot kortyolnék a sörből. Persze sima vizespohárra is ráhúzható.

Billog

Csak azért találom ezt rettenetesen bizarrnak, mert eleve túlnyomórészt bizarrnak találom a húsevést? Te rábillogoznád egy korábban megbillogozott állat húsának darabját saját neveddel sütögetés előtt?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások