Test

Lefüleltük a pasi hiedelmeket

4256

Mendemonda, szóbeszéd, városi legenda, vagy színtiszta valóság? Mindkét nemhez különféle hiedelmek kapcsolódnak, mi pedig hajlamosak vagyunk jól szórakozni az ellentétes nem mítoszain és már már hihetetlen, hogy akad ember, aki vakon bedől ezeknek a butaságoknak. Ezek a tanmesék legtöbbször egyik fülünkön becsúsznak, a másikon pedig ki, mégis időről-időre elővesszük őket és sanszos, hogy olyan mélyen gyökereznek bennünk, hogy jól el is hisszük őket. Ezúttal a pasik hiedelmeinek jártunk utána, de nem ér visszaélni velük, sőt, bátran világosítsuk fel a hozzánk közel álló hímeket, hogy a mendemondák többsége teljesen alaptalan.

1. A gyakori borotválkozás erősebbé teszi az arcszőrzetet

A szakáll sűrűsége, színe és mennyisége genetikailag kódolt, vagyis teljesen mindegy, hogy a pasi milyen gyakran kapja le a bundát az arcáról. A szőrtüszők önálló életet élnek, így elhanyagolható, hogy eldobható, vagy elektromos borotvát használ a srác, a végeredmény úgy sima bőr. Hogy meddig tart ez az állapot, az tényleg csak a génektől függ.

2. A mesterséges színezék árt a férfiasságnak

Na igen, azok a nyamvadt E-számok. Köztudott, hogy ezek az adalékanyagok károsak a szervezetre, legyen az női, vagy férfi test. Épp ezért célzottan egyik színezék sem lohasztja a libidót, hanem összességében roncsol.

3. A szűk alsónemű terméketlenséghez vezet

A férfi termékenység nagyban összefügg a sperma mennyiségével. Ha a pasi kevés ondót produkál nem a szűk boxeralsóból kell kiugrania, csupán megfigyelni, hogy milyen mértékben érintkezett a hímivarsejteket rejtő here hővel. Igen, biztosan ti is láttátok már filmekben, hogy létezik egy botcsinálta fogamzásgátló módszer: hosszú és forró fürdőben kell csücsülni, hiszen ez csökkenti a kissrácok aktivitását. Ha a pasi egészséges és nemzőképes, tök mindegy, hogy mit húz a nadrág alá. Nem mellékesen egy szűk alsó sokkal izgatóbb látvány, mint a bő boxersort.

4. Sörhas= sör, sör, sör, sör és sööööööör

Ez minden sörivó pasi rémálma, így előszeretettel panaszkodnak, hogy le kellett mondaniuk a folyékony kenyérről, hiszen pocak tájékon kiterebélyesedtek. Lehet őket sajnálni, de azért nem árt rákérdezni, hogy mi a helyzet anyu csülökpörköltjével és az éjszakai gyorskajákkal. Persze a sörnek igen magas a kalóriatartalma, de azt nem befolyásolna, hogy ez a plusz energialöket hol rakódik le.

5. A kopaszodás anyai ágon öröklött, de a túlzott sapkaviselés csak fokozza

A kopaszság minden pasi rémálma, így érthető, hogy mindenképp magyarázatot keresnek. Az stimmel, hogy genetikailag öröklődő hajlamról beszélünk, viszont az apai ág ugyan úgy meghatározza a kopaszodás mértékét. Nem érdemes a felmenők között keresgélni "Tudod a nagypapa is milyen korán kopaszodott" hiszen a semmiből is beüthet a krach, így a dús hajú felmenőkkel büszkélkedő fickó is simán lehet kopasz akár harminc évesen is. A sapkaviselést összehozni a kopaszodással annyira komikus, hogy szóra sem érdemes. Azt viszont muszáj kihangsúlyozni, hogy a kopaszodás igenis lehet szexepil, plusz az átfésülős megoldástól óva intünk mindenkit.

6. Nagy láb, vagyis nagy farok

Ez az a téma, ami szinte minden sörözés alakalmával előkerül, aztán persze jön a kezek és a lábméretek hasonlítgatása. Teljesen nonsense, viszont van akad egy viszonylag pontos módszer a méricskélése. Nem kell mást tenni, csupán egy ügyes indokkal megkérni a srácot, hogy formáljon L betűt a hüvelyk- és a mutatóujjából. A kinyújtott ujjak fegfelső ujjpercei közötti táv általában lefedi a merev pénisz nagyságát. Lehet próbálkozni!

7. A pasik tizennyolc évesen potensek igazán

Igen, jól olvastad: tizennyolc év. Ez a felvetés több sebből is vérzik, bár az igazsághoz hozzátartozik, hogy a pasik tesztoszteron szintje ebben a korban a legmagasabb. Persze ez a hormon az egyik legfontosabb a pasik testében, mégsem bír akkora jelentőséggel, mint ahogy azt gondoljuk.

8. A túl sok önlikelégítés káros

Mi számít soknak, ugyebár. Hajlamokat vagyunk fizikai károsodásra gondolni, holott ahhoz, hogy valaki pusztán önkielégítéssel kárt okozzon magában, sanszos, hogy hosszú órákig kell játszadoznia magával. Probléma akkor van, mikor a maszturbálás szociális elszigetelődéshez és pszichológiai problémákhoz vezet, így a pasi életcélja nem más, mint az orgazmus sorozatos átélése.

9. A fűszeres étel és a sok rövidital a mellszőr elburjánzásához vezet

Tekintve egy átlagos pasi étel-és alkoholfogyasztási szokásait, ennek fényében rengeteg Csubakka rohangálna az utcákon. El lehet gondolkozni, hogy mondjuk az a pasink aki vedelte a pálinkát valóban dúsan borított volt-e mell tájékon, de mi erősen kételkedünk ebben az összefüggésben.

10. Osztriga? Az afrodiziákum!

Ez a téma szintén sokszor megelevenedett már a filmvásznon, holott, tudományosan sosem mutatták ki, hogy bármelyik étel fokozná a libidót. Valószínű, hogy a jó öreg placebo effektusról van szó, így könnyen elhitetik magukkal a pasik, hogy egy osztriga beszürcsölése után mindenképp szexelniük kell.

11. Az izzadásgátló rákot okoz

Ezt már a nőknek is mondták jónéhányszor: a hónalj borotválása és utána dezodorálása növeli a mellrák kockázatát. Tudományosan egyik nemnél sem bizonyított, hogy a sok mesterséges anyaggal feltuningolt szer tumort okozna, inkább könnyebb feltenni azt a kérdést, hogy ma már mi nem rákkeltő.

12. A heves nemi élet csökkenti a sportteljesítményt

Hogyne csökkentené, hiszen a szextől kifáradva kinek van kedve húz kilómétert futni? Az igazság az, hogy a szeretkezés ugyebár kielégültséget okoz, így csökkenti a stresszt, az agressziót, a vérnyomást, vagyis azokat a tényezőket amik nem árt ha felpörögnek a sportolókban. Ha hobby szinten sportol a pasi nem kell ódzkodni az összebújástól, az élsportolókat viszont kifejezetten tiltják a mérkőzések előtti hancúrozástól.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások