Közösség

Az idő vasfoga

4250

A filmvilág állócsillagai igazán szerencsésnek mondhatják magukat, hiszen zsenge koruktól folytonos figyelem kíséri pályájukat, szerepeiket és persze magánéletüket is. Ez utóbbi bizonyára elég zavaró, pláne mikor öregedésről, hízásról, csúnyulásról szólnak a hírek. Ennél már csak az égőbb, mikor ország-világ előtt tök egyértelmű, hogy az illető különböző plasztikai beavatkozásokkal próbálja visszanyerni azt a mesés külsőt, ami rég elszáradt.

Brad Pitt szerencsére nem őrült meg, mint például Mickey Rourke, és nem próbál sem szilikonnal, sem botoxszal, sem kollagénnel szépülni. Valahogy mégis összejött neki, hiszen a Wired magazin címlapját nézve... hát, Brad vonzóbb mint valaha. Hogy lehet ez? Az őszülő szakáll, a sokasodó ráncok, az egyre bölcsebb tekintet teszik még inkább álompasivá? Igen, ezek összessége, amit most nevezzünk sármnak. Persze most mondhatjátok, hogy Brad már évekkel ezelőtt is sármos volt, de nem mindegy, hogy a pasi mögött harminc év tapasztalata van, vagy negyvenhat. Ez volt az érme egyik oldala, most nézzük a másik álláspontot!

A szerkesztőségben már többször is szóba került, hogy Angelina igenis rossz hatással van Hollywood nonstop szépfiújára. Valljuk be, hogy pasiként nem lehet könnyű érvényesülni egy ilyen kisugárzású nő mellett, és szó ami szó, szeretett Bradünk is inkább háttérbe húzódik a felesége (?) mellett. Próbáltuk összerakni a mozaikokat és arra jutottuk, hogy Mr Pitt -mondjuk ki- egy igazi papucsférj lett emellett a despota nő mellett. Aki egy igazi szivola. Nem azt nehezményezzük, hogy rendszeresen olyan fotók jelennek meg hatszoros apukáról, amiken egyszerre több kölyök is csimpaszkodik rajta, hanem érthetetlen, hogy miért szűkült be a legendás Brad Pitt bűvkör. Ti mit gondoltok? (Lapzártánk után érkezett a hír, hogy Brad és Angelina már csak ügyvédeiken keresztül kommunikálnak, lelkes üdvrivalgás fogadta ezt a pletykát.)

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások