Test

A gép megmondja!

4237

Vannak olyan testrészeim, ahonnan a kis zsírpárnák semennyit sem képesek csökkenni. Tipikusan nehezen formálható a belsőcombom, a pocakom. Sőt, hallottam olyan zsírleszívásra jelentkezőről is, aki csak a térde mellől akarta leszívatni a fölösleget, mert úgy gondolta, máshol egy kis mozgással úgy is menni fog az eltüntetés. Persze, ha a testzsír százalékom nem annyi lenne, mint amennyi, akkor nem kéne azon agyalnom, mi lenne a pihe-puha belső combommal. vagy a combnyak alatti párnácskámmal, mert akkor nem  is lenne. Hiába bringa, és mindegy, hogy ötvenöt vagy hetvenöt a kilók száma, a kis zsírpárna ott van már egy ideje.

A barátnőm hasonló  "óriási" problémákkal küzd, így elkezdett kutakodni, hogy szike nélkül miként lehetne eltüntetni ezeket a halmocskákat. Talált is egy stúdiót, ahol széppé és egészségessé varázsolnak bennünket, olyan módon, hogy először részletes analízist adnak a testünkről, eztán vágnak csak bele a kezelésbe. Hitelesen hangzik. Nem csak a súlyunkról, magasságunkról, vérnyomásunkról kaphatunk információt, mint alapesetben, hanem megtudhatjuk azt is, hány kilót nyomnak a karjaink, lábaink, a törzsünk, mennyi  a zsigeri zsírunk mennyisége, mennyi a sejten belüli és kívüli vízmennyiségünk, mennyire vagyunk ödémára hajlamosak, mekkora a vázizomzatunk tömege és aránya a testzsír mennyiségéhez képest. Tehát részletesen felmérik testünk állapotát, és még azt is megmondják, hogy a fehérjék és az ásványi anyagok milyen arányban találhatóak meg testünkben. Ezekből az adatokból rögzítésre kerül egy aktuális testösszetétel, konkrét javaslatokkal a változtatásra, aminek alapján a  megfelelő kezeléseket kapjuk. Mindezt egyetlen gép végzi el, felmér, analizál, és tanácsot ad. Mindez kettő perc alatt megtörténik.

Az utóbbi években számtalan olyan információt sikerült felhalmoznunk, amiknek minden pontja arra a következtetésre késztet bennünket, hogy az elhízás nem csak esztétikai probléma, hanem bizony életünk is múlhat rajta. Mi is számtalanszor beszélgettünk már arról, hogy mennyivel könnyebb volt húsz évesen leadni öt kilót egy hét alatt, mint harminc évesen ugyanezt a súlymennyiséget fél év alatt... Talán a leginkább akkor szembesül az ember azzal, hogy mekkora a baj, amikor valahol kötelezően rá kell állnia egy mérlegre, és megdöbbenve tapasztalja, hogy bizony súlyosan kövér. Sajnos én is hasonlóan jártam, amikor a léböjt kúra előtt elmentem orvosi vizsgálatra, és kiderült, hogy a húsz kilóval többet mutat a mérleg, mint legutóbbi mérésem alkalmával. A fent említett testösszetétel analízis most azonban tényleg hiteles képet adott a testem állapotáról. Túlsúlyos vagyok, a testi erőm nem rossz ugyan, de többet kell mozognom vagy más mozgásformát kell választanom, mint a bringázás. Persze lehet, hogy ez a három hónapnyi intenzív tekerés még nem hozta meg azt az eredményt, ami a normál értékhez közelít, lehet, hogy nagyon lentről indultam, és már jó úton haladok. Miután minden adatot rögzített a gép, egy összefoglaló értékelést adott, amely megmutatta, hogy milyen eredményeim vannak normál szinten, miből van hiány és többlet, és a legfontosabb, hogy a célt is meghatározta számokban, amelyhez igazán könnyen lehet igazodni. A kúra végén az állapotfelmérést megismétlik, igy látható lesz a „belső” eredmény is.

A Help Szépségstúdióban számos olyan kezelés vehető igénybe, amely segít a felesleges zsírt lebontani, izomtömegünket növelni, és ami esztétikailag nagyon fontos, a bőrünket is épen tartani, feszessé tenni,valamint alakunkat formásabbra igazítani.. Mától kezdve hat héten keresztül beszámolok nektek arról, hogy miként kezelik a kötőszöveteimet, hogy feszesebb legyen , kevesebb zsír legyen bennem.  Megtapasztalom és természetesen megosztom veletek, hogy a tripoláris rádiófrekvencia hogyan olvasztja le - szó szerint kell érteni - a zsírt a testem különböző részeiről, illetve, miként történhet meg, hogy operáció nélkül a testem formásabb lesz a kényelmes izomstimuláció során. Remélem izgultok, mert én nagyon! A terápia végén jönnek a száraz tények, amelyek - reméljük - mindannyiunkat ámulatba ejtenek majd.

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások