Divat

Lődd be magad Emma Watsonnal!

4223

Sorozatunk mostani szereplője egy fiatal színésznő, akinek stílusa igazán az elmúlt egy-két évben kezdett kibontakozni. Nézzük az öt rá igaz állítást, vajon rád is igazak?

1. Hajviseletedre a kislányos báj jellemző.

2. A romantikus stílust nagyon kedveled.

3. Oda vagy a különleges szabásokért és megoldásokért.

4. Ékszereket nem igazán viselsz, vagy ha igen azok, akkor sem hangsúlyosak.

5. A szolid sminket kedveled.

Ki is mai stílusikonunk?

Ki lehet az a szolid, de jó ízléssel bíró fiatal sztár, akinek a stílusára mindenképpen érdemes odafigyelni nekünk is, ha már a nagy divatmagazinok felfigyeltek rá. Az alig tizenkilenc éves Emma Watson stílusát vettük ezúttal nagyító alá, aki a Harry Potter elő része óta felnőtt nő lett, és különleges érzékkel választja meg ruháit.

Emma Watson itt!

Ki is Emma Watson?

Emma Watson 1990-ban született Párizsban, mikor a szülők elváltak Emma öt évesen Oxfordba költözött az édesanyjával és az öccsével. Egy bentlakásos magániskolában tanult, mikor 1999-ben elkezdték a gyerekszereplőket kereseni a Harry Potter első részéhez. A Harry Potter és a bölcsek köve című regényből készült filmben 2001-ben láthattuk viszont Emmát, amit még sok epizód követett. A varázslófiúról szóló történetet 2007-ben a Balettcipők című alkotás követte, majd 2008-ban Emma hangját kölcsönözte a Cincinlovag egyik szereplőjének. A színésznő egyébként kitűnően beszél németül, olaszul és franciául is, tanulmányait nem hagyta abba, és később filozófiát szeretne tanulni az oxfordi egyetemen.

Emma kifinomult stílusára már a legnagyobbak is felfigyeltek, 2005-ben, tizenöt évesen például ő volt a legfiatalabb címlaplánya a Teen Vogue-nak. A 2009-es augusztusi Elle borítóján is ő lesz látható,

Sorozatunk előző részei:

Lődd be magad Varga Zsuzsával!

Lődd be magad Alison Goldfrappel!

Lődd be magad Roisin Murphy-vel!

Lődd be magad Sarah Jessica Parkerrel!

Lődd be magad Scarlett Johanssonnal!

Lődd be magad Katie Holmes-szal!

Lődd be magad Gwen Stefanival!

Lődd be magad Rihanna-val!

Lődd be magad Juliett-tel!

Lődd be magad Agyness-szel!

Lődd be magad Mischa Bartonnal!

Lődd be magad Shirley Mansonnal!

Lődd be magad Katy Perry-vel!

Lődd be magad M.I.A-val!

Lődd be magad Fergie-vel!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások