Divat

Cipők és ruhák a szőnyegen

4152

Idén már kilencedszer rendezték meg a BET névre keresztelt díjátadót. A BET mozaikszó a Black Entertainment Television szavak rövidítése, a 2001-ben alapított díjjal az afroamerikai előadókat jutalmazzák minden évben.

A megjelent hírességek szettjei közül a legérdekesebb az énekesnő, Beyonce cipője volt. A 2009-es BET Awards-on ebben, a képen látható gyöngyökkel díszített lila Dior cipőben jelent meg, ami tökéletesen passzolt a lila színben játszó 2009-es tavasznyári Balmain kollekcióból választott ruhájához. A piros körmök kissé merészek a lila szetthez, de ezt elnézzük Beyoncénak, nekünk inkább az ötlet miatt tetszett meg ez a magas sarkú. Ha érzel magadban egy csöppnyi kreativitást, akkor így otthon könnyedén te is fölturbózhatod bármelyik cipellődet, nem kell hozzá más csak gyöngyök, damil és egy kis pillanatragasztó.

Ebben a galériában megnézhetitek, hogy a többi díjátadón résztvevő énekes- és színésznő milyen magas sarkút is húzott. Cipőfetisisztáknak kötelező, hiszen van egy pár gyönyörű darab!

Cipők a díjátadóról itt!

Beyoncén kívül azért más sztárok is kitettek magukért, a második gyűjteményben néhány híresség vörös szőnyeges szettjét láthatjátok. Mint minden eseményen, itt is voltak olyan csajok, akik nem éppen a legmegfelelőbb darabot kapták fel a szekrényből. Alicia Keys választhatott volna a lábaihoz előnyösebb szerelést, és Claudia Jordan is mellé lőtt a választásával, Melody Thornton pedig elég merészre vette a figurát. Nektek mi a véleményetek?

Ruhák a díjátadóról itt!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások