Divat

Lődd be magad Fergie-vel!

4147

Most egy olyan énekesnő a rovat szereplője, akinek stílusából tényleg sokat lehet tanulni. Zsófi szerint kissé "csávós" a csajszi, de szerintem tökéletesen hozza összhangba a szexis nőiességet a vagány csajos stílussal. Lássuk az állításokat, hogy kiderüljön, ti vajon mennyire követitek őt!

1. Az edzőtermen kívül mindig magas sarkút viselsz.

2. Imádod a feszülős miniruhákat.

3. Általában a nőies vonalaidat hangsúlyozod.

4. Szívesen keversz mintás ruhához más színű kiegészítőket.

5. A hajad hosszú, bár festett, de természetes tónusú.

Ki is mai stílusikonunk?

Ki is lehet ez a vagány énekesnő, akitől annyi hasznos öltözködési tippet elleshetünk? Nem más, mint Fergie a Black Eyed Peas énekesnője. Fergie egy olyan nő, aki nagyon jól elvan a srácok között, de nem veszti el nőiességét, és ez az öltözködésében is látható, egyszerre vagány és szexi.

Fergie stílusa képekben itt!

Ki is Fergie?

Fergie 1975-ben született Kaliforniában Stacy Ann Ferguson néven. Származását tekintve nagyon színes az énekesnő, hisze skót, mexikói, ír és indián vér is kering az ereiben. Fergi kislányként színjeles tanuló volt, rajzfilmhősöknek kölcsönözte a hangját, ezenkívül sikeres pomponlány is volt.

Karrierje a kilencvenes évek környékén indult, mikor is szerepelt a Kids Incorporated című televíziós műsorban, valamint tagja volt a Wild Orchid nevű lánybandának. Az éneklés mellett a filmezést is hamar kipróbálta, 1994-ben például szerepelt az Egy Rém rendes család egyik epizódjában is.

Tíz éven át egészen 2001-ig volt tagja a Wild Orchidnak, ami az ő kilépésével oszlott fel. 2003-ban csatlakozott a Black Eyed Peas nevű hip-hop bandához, amivel hatalmas sikereket értek el. A csapatnak 2009-ben fog megjelenni a harmadik nagylemeze.

2006-ban nem szakított a bandával, de szólókarrierbe kezdett, még ugyanebben az évben jelent meg The Dutchess címmel első önálló albuma. Sikereit jól mutatja, hogy 2007-ben elnyeret az American Music Awards kedvenc női Pop/Rock előadó díját, sőt a Big Girls Don't Cry című dala még Grammy díjra is jelölték.


szólj hozzá: Fergie - London Bridge

2009. januárja óta férjnél van, Josh Duhamel színésszel először 2004-ben találkoztak, és 2007 óta élnek együtt.

Fergie igazi stílusikon, de nemcsak egyedi öltözködésével kötődik a divathoz. 2009-ben például Milánóban láthattuk a kifutón felvonulni az olasz tervezőpáros Dolce & Gabbana showján, de a MAC kampányarca is volt már korábban.

Még több Fergie itt!

Sorozatunk előző részei:

Lődd be magad Varga Zsuzsával!

Lődd be magad Alison Goldfrappel!

Lődd be magad Roisin Murphy-vel!

Lődd be magad Sarah Jessica Parkerrel!

Lődd be magad Scarlett Johanssonnal!

Lődd be magad Katie Holmes-szal!

Lődd be magad Gwen Stefanival!

Lődd be magad Rihanna-val!

Lődd be magad Juliett-tel!

Lődd be magad Agyness-szel!

Lődd be magad Mischa Bartonnal!

Lődd be magad Shirley Mansonnal!

Lődd be magad Katy Perry-vel!

Lődd be magad M.I.A-val!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások