Divat

Divatos tárlat

4145

Egy galériákkal tarkított cikkben már beszámoltunk nektek a Múzeumok Éjszakája során a Szépművészeti Múzeumban tartott Krea Kortárs Művészeti Iskola végzőseinek a bemutatójáról. A bemutatót követően 2009.július 3-tól egészen szeptember 15-ig a Hotel Carat épületében található ArtLounge és Galériában (1061 Budapest, Király u. 6.) megtekinthetők a végzős divattervező és stylist szakos hallgatók vizsgamunkái.

Az ArtLounge művészeti kurátora és a Krea igazgatója egy és ugyanaz a személy, Nemes Mária, aki fontosnak tartja a fiatal tehetségek felkarolását és bemutatását, így mi más is lehetne a galéria első nyitókiállítása, mint a végzősök munkáit bemutató Diploma 2009 című tárlat.

A kiállításon szereplő tervezők között van Bíró Szilvia, Borbély Beatrix, Dudás Judit, Gönczöl Gréta, Hachbold Anna, Hansági Krisztina, Kardos Ágnes, Kárpáti Éva, Lakatos Leila, Polonszki Tünde és Szegedi Katalin is. A stylist szak végzőseinek, Bojtor Anikónak, Dóra Krisztinának, Fogt Lindának, Molnár Anikónak, Simon Bettinek és Varga Viviennek szintén találkozhattok a munkáikkal. Ha lemaradtatok volna a bemutatóról, akkor mindenképpen látogassatok el a galériába!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások