Közösség

Szóló szex a színpadon

4136

A léggitározás megvan ugye? Na most ugyenezt képzeld el, csak szexszel és kisebb múlttal, ugyanis most rendezték csak meg először az első Nemzetközi Légszex Bajnokságot.

A lényeg természetesen ugyanaz mint a gitározós rokon esetében: imitálni valamit, amit ténylegesen nem teszel. Ez esetben a szexet. Minden versenyzőnek két perc állt rendelkezésére, hogy reflektorfényben és természetesen talpig ruhában egy egész szeretkezést eljátsszon. Megismerkedés, elcsábítás, előjáték, kényeztetés, izgatás, szexelés, elélvezés, tehát teljes pakk előadható, de ha egyből a lényegre tér az ember, azt is djazza a közönség. Bármit használhatsz a show minőségének emelése céljából, például hangokat, beszédet, aláfestő zenét (mondjuk ez kötelező), de egyetlen dolog tiltott: tényleges orgazmus a színpadon. Ja, és a meztelenkedés.

Az ötlet magja természetesen Japánban csírázott ki, innen importálták Észak-Amerikába, ahol a bajnokság első fordulóját Torontóban rendezték, de további tizenöt városban mutathatták meg a nevezők, hogy hogyan szexelnek, hogyan szexelnének vagy épp hogyan szexeltek egyszer valamikor valakivel valahol. Az esték igen népszerűek, a jegyekért tolonganak, s már a Facebookon is követhető a móka.

Te neveznél? Vagy csak részegen?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások