Test

Megnyúzhatnak?

4104

Az utóbbi hetekben sok szó esett a tetoválásokról, akinek még nincsen elege belőle, az biztos örömmel fogadja a legújabb tetoválást, a hegtetoválást! Nehogy már neked csak régi, ódivatú tetkód legyen, ha egyszer van rá lehetőséged, hogy megnyúzzanak! Hegtetoválást rád!

Ez a módszer, ősi afrikai törzseknél lelhető fel. Eszközként köveket használnak, a higiénia bármiféle nyomai nélkül, gondolom, mondanom sem kell, hogy nem kis fájdalomtűrő képesség is kell hozzá! A módszer igen brutális: a bőrt bevagdossák olyan mélyen, ahol már heggel gyógyul. A művelet közben a friss sebet bedörzsölik olyan szerrel, ami megmérgezi a bőrt és mélyebb sebeket hagy ez által. Természetesen a modern szalonokban mindezt már fájdalomcsillapítással végzik, viszont sokan vannak, akik kiélve mazochista hajlamukat, nem kérnek érzéstelenítést! 

Készül. Szemétre vele! Kész.

Ha eldöntötted, hogy ilyet szeretnél, három mód közül választhatsz: bevágás (ekkor mélyen bevágják a bőrödet); égetés (kiégetik megfelelő mélységben a bőrödet); lenyúzás (csak egy vékonyabb felső réteget hámoznak le rólad)
Nekem, ki tudja miért, de a harmadik a legszimpibb… No, hát annyit azért még hozzátennék, mielőtt most bárki is meggondolatlanul felhívná a legközelebbi nyúzószalont, hogy az eljárás után a tönkretett bőrt nem lehet már pótolni, plasztikai műtétek sorával sem, ezért aztán még örökebb, mint egy tetoválás. De miért is akarnánk később eltávolíttatni, amikor olyan látványos! Gondoljatok bele, milyen élvezetes lehet végigsimítani egy ilyen bőrfelületet....


Az olvasói cikkek tartalmának valódiságáért a cotcot.hu szerkesztősége nem vállal felelősséget. Ezen szolgáltatásunkat olvasóink saját felelősségükre vehetik igénybe. A szerkesztés jogát fenntartjuk!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások