Szépség

Kis fekete

4133

Ha sokszor felteszed magadban azt a kérdést, hogy milyen a jó szemceruza, akkor itt van tőlünk egy ajánlás. Alig akad nő, akinél nem találni a sminkjei között legalább egy darab - de inkább sokkal több, csutkára hegyezett - fekete ceruzát. Azért ez alapsminkszer szinte mindenkinél (emosok is szevasztok!). Viszont sokszor hallom azt, hogy a ceruzával körberajzolt szem festése egy idő után elmászik és elmaszatolódik. Erre találtak megoldást az Estée Lauder-nél, az új formulájú Stay-in-Place család ceruzái 100%-ban hozzák a tőlük elvárt minőséget.  

A tesztceruzánk: Estée Lauder Double Wear Stay-in-Place Eye Pencil (01 ONYX)

Nekem személy szerint a kedvenc sminkszerem a fekete szemcerka, ennél sokoldalúbb eszköz alig akad a sminkek közöt: festhetünk vele precíz, visszafogott, finom vonalat, megkeretezve a szemünket, vagy kihúzhatjuk kívül-belül vele a pilláink tövét, extradögössé téve a pillantásunkat, és egymaga segítségével rittyenthetünk elragadó füstös szemet is.
Először maradtunk a sima vonalvezetésnél a felső pillasoron: ez a ceruza puha önmagában, könnyű vele dolgozni, a szem körüli érzékeny bőrön szépen fogott. Eredmény:

Én linernek szinte mindig tust és ecsetet használok, a ceruzával húzott vonalat  szeretem elsatírozni, füstösíteni, ez az a trükk, ami a nők többségénél tuti befutó: nem baj, ha remeg a kéz, nem baj, ha ügyetlenek vagyunk, mert a vonal teteje akkor szép, ha finoman maszatos. A ceruzánk itt is szépen teljesített: a ceruza végén található szivacsos minifejjel gyönyörűen elsatírozható. Ilyen szépen:

Majd következett az erőpróba, amin a legtöbb fekete ceruza elbukik: mennyire fogja be a pillák tövét, ha kihúzzuk vele a szemet belül. Itt érvényesül a Stay-in-Place elv, ez odacuppant és ott is maradt, nem is kellett utánajavítani:

Összefoglalva, nagyszerű ceruza, szeretni fogom és nyugodt szívvel ajánlom. A fekete mellett számos krémes, gazdag árnyalatban kapható: grafitszürkében, bronzban, kávébarnában, mélyzöldben, szilva- és éjkékben.  Lelőhely: Estée Lauder üzlet, nagyobb parfümériák. Ára: 5.100,- Ft.


Köszönjük Karolina!

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások