Divat

Pasik leggingsben

4106

A Kreás diplomabemutatón Dudás Judit férfi kollekciójában láttam leggingset a rövidnadrág alatt a modelleken, akkor vetődött fel bennem először ennek a trendnek a kérdése, amit muszáj egy egész cikkben boncolgatnom...

Egyből az egyik legfemininebb, de hetero barátomhoz fordultam, hogy ő mit gondol erről. Azt mondta, nem hiszi, hogy hordana ilyet, de mikor küldtem neki pár fotót, fellelkesült, és a következő kérdése az volt, hol is árulnak ilyet csajoknak... Sejtettem miért kérdezi, kíváncsivá tettem, és biztos vagyok benne, hogy még a mai nap folyamán elrohan és felpróbál egyet valamelyik Váci utcai női üzletben. Jobb híján női üzletben, hiszen nálunk a férfi divat piacán egyelőre igen gyér a kínálat.

Belgian és Givenchy 2009 tavasz-nyár

Síelő, balettos és futó srácokon már ma is elfogadott a tapados sportnaci viselete, de mi a helyzet a hétköznapokkal? Hordhatnak a srácok cicanacit, és ha igen, akkor milyen formában? Ha a rövidnadrág alól lóg ki az még elfogadott, de egy hosszabb pólóval már ne vegyék fel. Na és a szoknyás megoldással mi a helyzet?

Néhány tervező igenis úgy gondolja, hogy van helye a leggingsnek a férfiak ruhatárában is. John Galliano saját nevével fémjelzett divatházának tervezett leggingseket a tőle megszokott elborult stílusban, de a Givenchy divatháznál és Jean-Paul Gaultiernél is láthattunk ilyen vagy olyan formában cicanacit pasikon.

Jean-Paul Gaultier és John Galliano 2009 tavasz-nyár

Nem feltétlenül John Galliano neonsárga neccharisnyával párosított neonrózsaszín fényes anyagú leggingsére gondoltunk, amikor a megvalósításról beszélünk, inkább egy egyszerű fekete darabról... Ide és ide kattintva láthattok még pédákat! És akkor most döntsünk: hordják vagy ne hordják?

Kapcsolódó cikkek:
Hozzászólások